"PLAČEM JER MI OTAC NIJE DOČEKAO SVADBU" Darko Lazić se SLOMIO na dan venčanja zbog njegove SMRTI (VIDEO)

Autor: M. P. / B. P. M.

Zabava

30.08.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker sa knedlom u grlu progovorio o pokojnom ocu!

Popularni folker Darko Lazić je u velikoj žurbi krenuo po svoju mladu Katarinu, koja se trenutno nalazi u porodičnoj kući u Ugrinovcima. Pre odlaska po mladu i crkvenog venčanja, koje će se obaviti u njegovom rodnom Brestaču, Darko je dao intervju za Republiku. Kako nam je na početku priznao, uhvatila ga je velika trema, a u jednom trenutku je pomislio da se krišom vidi sa Katarinom.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika

 

- Ne znam ni sam, sinoć me je uhvatila trema. Ovo mi je prva zvanična svadba, ima treme. Tradicija, idem po mladu, biće sito, ono standardno. Nemam ni vremena previše. ono što moram uraditi, to ćemo.Mladu ću preneti preko praga. Ona spava kod njenih, čujemo se od sinoć, hteli čak da se vidimo na kratko - rekao je Darko.

Darko je otkrio kako je došlo do toga da po mladu dođe u besnoj mašini, koju mu je, kako kaže, pozajmio prijatelj.

- Ovo je auto od našeg prijatelja, razmišljali smo o kočijama, oldtajmeru, ali mora malom drugačije. Ja ću voziti, naravno, smem da vozim... Ovaj put sam obukao odelo, ne idem na sudar, idem da se venčam - našalio se Lazić.

Na samom kraju, Darko je sa knedlom u grlu progovorio o svom pokojnom ocu, te istakao koliko mu je teško što on neće biti tu danas, na dan njegovog crkvenog venčanja.,

- Sinoć i jutros sam plakao jako. Moram to da priznam. Čovek koji ne plače, nije čovek. Jako mi fali u ovom trenutku, jako sam emotivan. Žao mi je što nije tu, što nije dočekao tu priluku, a jedva je čekao da se oženim. Gleda nas sa lepšeg mesta - priznao je sa knedlom u grlu Darko za Republiku.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading