OLIVERA GUDELJ OČAJNA, UPUTILA SINU EMOTIVNU PORUKU: Ne okreći glavu od brata i sestre!

Autor:

Zabava

29.08.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon venčanja Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja oglasila se Olivera Gudelj, čija je poruka sve bacila u rebus

OLIVERA GUDELJ OČAJNA, UPUTILA SINU EMOTIVNU PORUKU: Ne okreći glavu od brata i sestre!

Foto: ATA Images

Venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja ponovo je otvorilo temu odnosa između dve porodice. Mladi par zakleo se na večnu ljubav prošle nedelje na tajnoj ceremoniji u Manastiru Rajinovac, a na pitanje da li su Gudeljovi bili među deset zvanica i dalje nema odgovora.

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj, Dragi Gudelj sa devojkom

 

Sudeći prema objavama majke Olivere, sestre Vanje, ali i brata Dragiše na dan venčanja, čini se da niko iz Nemanjine porodice nije bio na ceremoniji. Dragiša ništa nije objavio na društvenim mrežama, Vanja je pokazala kako uživa u treningu, a Olivera se oglasila u svom maniru, tajanstvenom porukom.

 

Foto: Instagram.com

Nemanja Gudelj i Vanja Gudelj 

 

Naznaku da postoji razdor unutar mladoženjine porodice dala je ponovo sama Olivera kada se oglasila na društvenim mrežama i čini se da je nagovestila svađu između dva brata i sestre.


- Nikad ne okreći glavu od brata i sestre jer su oni deo tvoje duše, tvog detinjstva, tvog života... Ne zaboravi to - piše u objavi Olivere Gudelj.
Sada se svi pitaju šta se zapravo desilo. S obzirom na to da je Nemanja najstariji sin, moguće je da je upravo njemu upućena ova poruka. Da li se fudbaler posvađao s porodicom i prekinuo komunikaciju s njima jer nisu prisustvovali venčanju? Da li je ovo Oliverin poslednji pokušaj da ujedini porodicu iako se priča da se oko izbora snajke baš i ne slažu? Samo vreme će pokazati, ali ovakve tajanstvene poruke sigurno ne idu u prilog, kako obema porodicama tako i samim novopečenim mladencima.


Ceca: Sve je bilo lepo u krugu porodice
U međuvremenu, Ceca Ražnatović, sabirajući utiske s venčanja, dala je naznaku da je i porodica Gudelj bila prisutna. Doduše, njeno obraćanje javnosti je bilo nejasno, tako da ni u rečima folk dive nismo dobili pravu potvrdu da su i Nemanjini bili na ceremoniji.
- Presrećna sam, slavimo ljubav. Šta bi jedna majka poželela svom detetu nego srećan i dug brak, prepun ljubavi i poštovanja. Bilo je mnogo lepo, u krugu porodica, i jedne i druge. Intimno... To su njihove želje bile. Sjajno smo se proveli, top - rekla je Ceca medijima i poželela mladencima dug brak, pun ljubavi i poštovanja.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading