PROCURIO SNIMAK SA VENČANJA ANASTASIJE I GUDELJA: Pevačica zablistala u skupocenoj venčanici! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.08.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i fudbaler su tajno stali na ludi kamen, a sada se pojavio snimak sa venčanja!

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj venčali su se u tajnosti u manastiru Rajinovac kod Grocke. Vest o venčanju su krili, a juče je javnost saznala za ovo kad su objavili burme na svojim storijima.

Anastasija je danas na svom Instagram profilu objavila snimak, koji je nastao u automobilu, koji je bio parkiran u porti manastira. 

- Izgled na dan venčanja - napisala je Anastasija preko snimka. 

Venčanju je prisustvovala desetak najbližih članova porodica Ražnatović i Gudelj. Pevačica je zablistala u beloj venčanici, koja je bila neobična. Bila je samo preko jednog ramena, a na krajevima je imala velike karnere. Za haljinu je izdvojila skoro 3.000 evra.

Anastasija se, inače, trenutno nalazi u Sevilji sa Nemanjom, koji igra u tamošnjem istoimenom klubu. Pre nego što je objavila sliku sa burmama, Anastasija je podelila i zanimljivu poruku.

Ako obratiš pažnju na šablone u svom životu, uvidećeš da je na kraju sve uvek došlo na svoje mesto. Sve te je uvek vodilo ka nekom poboljšanju, spoznaiji, boljem način razmišljanja, postavljanju granica. Čak i one stvari koje si mislila da nećeš preživeti, ipak su se posložile. Takav je život. Dok postoji on, uvek se posloži na neko dobro - napisala je mlada pevačica.

Podsetimo, Anastasija je u petom mesecu izgubila dete koje je nosila. Nakon toga je usledio tužan period za mladu pevačicu, a onda se verila za svog izabranika. Veridba je bila tajna i krili su je mesec dana, kao što su sakrili i venčanje. Njena majka Svetlana Ceca Ražnatović se još uvek nije oglasila povodom ovoga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading