PRVI PUT O ANASTASIJINOJ VERIDBI: Ceca progovorila o romantičnom gestu Nemanje Gudelja

Autor:

Zabava

01.08.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se oglasila prvi put nakon vesti da su se Anastasija i Nemanja verili

PRVI PUT O ANASTASIJINOJ VERIDBI: Ceca progovorila o romantičnom gestu Nemanje Gudelja

Foto: Instagram.com/raznatovicanastasija, Antonio Ahel/ATAImages

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj verili su se pre mesec dana na Ibici, a njena majka Svetlana Ceca Ražnatović je prvi put progovorila o njihovoj veridbi.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

- Jako je bitno kada se neko potrudi, a on se zaista potrudio, kada vidite da se neko trudi oko vas onda vam i pokazuje koliko mu je stalo. Važna je pažnja, džaba vam sve, ako vam nije prezentovano na lep način, na način koji ženi imponuje i prija, a to je da oseti ljubav - istakla je Ceca, pa se osvrnula na odnos sa unucima:

- Što se mojih unuka tiče, tretiram ih kao da su mi deca - rekla je pevačica u emisiji "Ekskluzivno".

Veridba se desila pre mesec dana kad su njih dvoje boravili na Ibici. Anastasija i Gudelj su tada delili intimne trenutke na društvenim mrežama, ali niko nije znao da je do veridbe došlo.

Republika

Foto: Instagram.com/raznatovicanastasija

Anastasija i Gudelj

Gudelj je Anastasiji priredio noć za pamćenje. Prvo su imali romantičnu večeru, a onda su uživali u perfomansu plesača i živoj muzici. Neizostavan deo iznenađenja bili su vatrometi, baloni i latice ruža. Latice ruža su se prostirale po podu i pokazivale joj put do initmne večere, gde joj je Nemanja uručio prsten i pitao je da se uda za njega i sa njim provede ostatak života. Ceo snimak možete pogledati u nastavku ovog teksta:

Podsetimo, nakon gubitka bebe u petom mesecu trudnoće, Anastasija se vratila u Srbiju, gde je provela vreme sa porodicom, a potom se sa Nemanjom vratila u Španiju, gde je Gudelj produžio ugovor sa svojim klubom u Sevilji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading