SLAVLJE ZA ZORANA ŠIJANA: Mirko i Goca Božinovska napravili FEŠTU u Surčinu!

Autor:

Zabava

09.08.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šijanov naslednik danas slavi svoj drugi rođendan!

SLAVLJE ZA ZORANA ŠIJANA: Mirko i Goca Božinovska napravili FEŠTU u Surčinu!

Foto: ST/V. Lukić

Mali Zoran Šijan, sin Mirka Šijana i Bojane Rodić, danas je napunio dve godine, a povodom njegovog rođendana organizovana je gala proslava u Surčinu, u domu njegove bake, pevačice Goce Božinovske.

Mirko je na svom Instagram profilu podelio sliku sa malim Zoranom, gde se vidi kako uživaju u moru, te mu javno čestitao rođendan.

- Srećan rođendan, živote tajov - napisao je ponosni otac, stavio emotikon plavo srce i zastavu Srbije.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Rodbina i prijatelji su nastavli da čestitaju rođendan ponosnim roditeljima, a među prvima je to uradio Veljko Ražnatović, koji je oženio Bojaninu sestru Bogdanu.

On je podelio zajedničku fotografiju iz Titela, iz dvorišta porodične kuće Rodića, te se obratio malom Zoranu

- Srećan rođendan, sinovac - napisao je Veljko, tagovao Bojanu i Mirka, te dodao tri crvena srca i tri zastave Srbije.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Podsetimo, Mirko je sa Bojanom dobio sina Zorana pre dve godine, kom je dao ime po svom pokojnom ocu, a godinu dana kasnije dobio je i sina Vukana.

Nedavno je za Republiku Goca pričala o odnosu sa Mirkom i njihovim problemima.

- Mirko ima svoje poslove, radnik je, a i ume da potroši novac na sve i svašta. Zameram mu što voli da popije, ne treba toliko, ali me teši to što nikad nije agresivan. Ume od meraka da razbija čaše kad se veseli i sve redom, tad se posvađamo, ali nikad nije agresivan. Nekako ima meru iako ja smatram da nekad pretera. Kad smo zajedno na nekom veselju, pratim ga, nadgledam, pa mi je lakše. Međutim, kao i svaka majka, razmišljam šta radi kad popije u izlasku, a nisam tu. Ne bih da završi na ispiranju - pričala je Goca, pa objasnila da je decu vaspitavala tako da racionalno troše novac bez obzira na to što se trudila da im sve obezbedi:

- Kad bi izbila neka kriza, mogla bih da se snađem kao pećinski čovek. Umela sam u detinjstvu da trpim, znam šta znači kad se nema i sad bih sa 10 dinara mogla da preživim. Isto mi je da nedelju provedem s milionima, kao i sa deset dinara. Tako sam naučena i vaspitana jer nije uvek bilo lako. Greška današnjih roditelja je u tome što decu gledaju samo kako da ušuškaju, a ne kako da ih spreme i nauče da žive život. Mi ne možemo da znamo kakvo vreme može da dođe. Treba da se štedi, ali to ne znači da sad treba da oskudevamo u svemu i da se samo snebivamo. Moju decu sam naučila da poštuju svaki dinar, a usput da žive. Sad, kad sami zarađuju, ne mešam se u to kako troše. Kao roditelj, tu sam uvek da pomognem i usmerim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading