"CECA MI JE REKLA KAO DA ME JE ONA RODILA" Aleksandra Prijović progovorila o komentarima da liči na Ražnatovićku, pa otkrila DETALJ koji javnost nije znala!

Autor: Republika/O.B./M.P.

Zabava

03.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović progovorila o komentarima da je Cecina izgubljena ćerka.

"CECA MI JE REKLA KAO DA ME JE ONA RODILA" Aleksandra Prijović progovorila o komentarima da liči na Ražnatovićku, pa otkrila DETALJ koji javnost nije znala!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pevačica Aleksandra Prijović danas je održala konferenciju povodom predstojećeg koncerta u Areni, 29. septembra, a tim povodom najavila je i ekskluzivu. Naime, ona je otkrila i da će 30. septembra napraviti drugih koncert takođe u Areni. 

Tim povodom odgovorila je na mnoga pitanja, a između ostalog i na komentare sa društvenih mreža da je ona ,,Cecina davno izgubljena ćerka". 

I ona sama zna da kaže koliko ti meni ličiš, kao da sam te ja rodila. Meni je ona uvek bila uzor, nikada to nisam krila, svi znaju koliko je volim i poštujem. Suludo je pričati o njenoj karijeri i o njoj, ali ta poređenja su i normalna, sigurno da podsećam jer sam ja slušajući nju i Šabana Šaulića učila, verovatno zbog toga podsećam pevanjem, a sad likom ne znam, i ona sama kaže da sam kao da sam joj ćerka - rekla je Prijovićka 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading