LAKŠE JE OSTAVITI MUŽA, NEGO CIGARETE: Trudna Tamara Milutinović morala da se odrekne svih POROKA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.06.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i fudbaler će postati roditelji devojčice, koja će dobiti ime Emilija!

Pevačica Tamara Milutinović i njen suprug Darko Jevtić će uskoro postati roditelji. Tamara će na svet doneti devojčicu, a par je odlučio da će joj ime biti Emilija. Kako pevačica ističe, ona i fudbaler jedva čekaju da postanu roditelji, a zbog ovoga joj se život potpuno promenio. O ovome je sa nama pričala na proslavi rođendana koleginice Aleksandre Mladenović.

- Izašla iz kuće trudnica, super sam. Nema više đuskanja, malo više presedim, nema više alkohola, cigareta. Morala sam da izbacim sve poroke, borim se protiv mog najvećeg poroka - nikotina. Mislim da je najbitnije da plod bude zdrav. Teško mi je bez cigareta, ali zna se šta je najbitnije. Saglasna sam sa Natašom Bekvalac, lakše je ostavljati muža, nego cigarete (smeh), ali ipak, ovo je prioritet života - rekla je Tamara, pa nastavila:

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Tamara Milutinović i Darko Jevtić

- Da sam trudna sam prvo rekla Urošu Živkoviću, mislim da sam bila u petoj nedelji kada sam mu rekla, a posle njega i Kaći. Darko se nimalo ne plaši dolaska bebe, sve će biti spontano. On to jedva čeka, i pre nego što sam ja ostala u drugom stanju. Da li sam zahtevna trudnica? Uh, pa to ne znam, to morate da pitate njega, mada ja mislim da nisam - ispričala je pevačica.

- Mislim da manje ljubomorišem nego ranije. Sada imam partnera zbog kog nemam potrebu da ljubomorišem, prosto mi ne daje razlog za to. Baš sam lagana sada - istakla je ona za Republiku.
 
Pevačica se inače nedavno udala za Darka i to na imanju Nataše Bekvalac, gde je i saznala pol bebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading