"NIKI, TI GA ŽIVIŠ" Nikolija otišla u inostranstvo: Iz prvih redova gledala u svog IDOLA, pa se počastila SKUPOCENIM SATOM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.05.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nije želela da propusti prvi koncert svoje omiljene pevačice nakon petogodišnje pauze!

"NIKI, TI GA ŽIVIŠ" Nikolija otišla u inostranstvo: Iz prvih redova gledala u svog IDOLA, pa se počastila SKUPOCENIM SATOM! (VIDEO)

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Popularna pevačica Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, otputovala je za Stokholm, a razlog je vrlo zanimljiv. Nikolija je odlučila da sebi priušti zadovoljstvo u glavnom gradu Švedske i poseti koncert svoje omiljene pevačice.

Planetarna diva Bijonse krenula je na svetsku turneju, kako bi ispromovisala svoj poslednji album, a za početak turneje je odabrala skandinavske zemlje. Nikola je na svom Instagram profilu okačila post, gde se vidi kako uživa, ali i kupuje skupocene stvari. Osim sata koji košta papreno, Nikolija je kupila i skupoceni šampanjac. "Čuke i šampanjac", napisao joj je jedan korisnik, dok je drugi dodao: "Ti ga živiš, Niki".

 

 

Pevačica je na svom TikToku podelila snimak sa koncerta, gde se vidi kako uživa u prvim redovima. "Moj idol ima idola", primetila je jedna korisnica na snimku koji je Nikolija nazvala "Ako ste se pitali čiji sam fan". Koncert u Stokholmu je prvi u nizu na turneji pod nazivom "Renesansa", a Bijonse je svojim fanovima priredila pravi spektakl. Više puta se presvlačila u visokobudžetne kostime, a nastupe je upotpunila hologramima, robotskim rukama koje su u nekim trenucima imale i lepeze, a u jednom momentu je izašla na binu na "svemirskom" automobilu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading