"ZLATA I JA BISMO ZAJEDNO ZAKOPALE LEŠ" Šok izjava Goce Božinovske, otkrila najintimnije detalje druženja sa koleginicom!

Autor:

Zabava

15.02.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad da mi neko kaže da treba da ubijem za moju drugaricu, to bih bez problema uradila. Ona mi se našla u trenucima kad mi se život raspadao i to pamtim, priča folkerka.

"ZLATA I JA BISMO ZAJEDNO ZAKOPALE LEŠ" Šok izjava Goce Božinovske, otkrila najintimnije detalje druženja sa koleginicom!

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Pevačica Goca Božinovska kaže da bi bila spremna da ubije čoveka ako bi to od nje tražila drugarica i koleginica Zlata Petrović, s kojim neguje višedecenijsko prijateljstvo. Goca je za Republiku ispričala kako je shvatila da joj je Zlata pravi prijatelj i kad se to desilo, te i da ona čuva sve njene tajne.


- Zlata i ja bismo ubile jedna za drugu. Ta žena je bila moj anđeo-čuvar u vreme kad mi se ceo život raspadao. Kad sam ostala sama s decom, nisam znala kako ću sve da nosim na svojim plećima. Posle odlaska mog Zorana Šijana morala sam sve konce i konopce da držim, navikla sam s vremenom, a Zlata je uvek bila tu. Sad da ubijem čoveka, ona bi rekla: "Donesi leš kod mene, zajedno da ga sakrijemo ili zakopamo." Eto koliko se volimo - priča Goca, pa se osvrnula i na to kakva su iskustva tokom života njena drugarica i ona imale s muškarcima:

Foto: PrintscreenInstagram/GocaBožinovska

Goca Božinovska i njena drugarica i koleginica Zlata Petrović

 


- Skoro su me pitali da li sam srećna i emotivno ispunjena. Muškarce su u mom životu zamenila deca i unuci. Više mi ništa ne treba. Pričala sam da se posle Šijana nikad više neću zaljubiti i to me je nekako i snašlo. Tako sam se uverila da su prave ljubavi retke, ali onako filmske i žestoke. Sad ništa u životu ne bih menjala. Udvarači mi nisu potrebni, treba mi mir, moja porodica i prijatelji. To je sad moj život, više se i ne busam da snimam sve i svašta, da se guram po estradi. Evo ovih mlađih sad, pa nek se dokazuju. Ja sam se dokazala i pokazala, sad hoću da ljuljam unučiće i budem baba za primer - kaže Goca i dodaje:

Foto: ATA Images

Goca Božinovska

 


- Zlata je imala burniji život na tom polju od mene! Ona je znala s muškarcima, velika je zavodnica i nikad nije ostajala u odnosu koji joj ne prija. Uvek je tu bila iskrena i to cenim. Znala je šta je najbolje za nju, ali nikad nije bila sebična. Zato je sa svim bivšim partnerima kao drug i danas.


Živimo zajedno,
al' svako ima svoj mir


Božinovska kaže da voli što ima veliku porodicu pod jednim krovom, ali da svako ima svoj mir je je kuća u Surčinu prostrana.


- Ćerka mi je sada u stanu, ja živim u prizemlju, a sin i snajka su na spratu. Svako ima svoj mir, ako im treba nešto, oni mene zovnu, ja sam uvek tu za njih, ali ne volim da sedim s njima jer oni imaju svoje teme. Šta ima da pričamo po ceo dan, opet je tu taj jaz između godina, ali ja sam moderna žena. U sve se nekako razumem. Sad imam nekako više vremena da se posvetim sebi, to nisam mogla u jeku karijere i dok sam čuvala decu. Negujem se, odmaram, družim se, a unučići me najviše podmlađuju - tvrdi Goca.

 

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Gocino imanje u Surčinu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading