SKANDAL I SRAMOTNA PROVOKACIJA ALBANSKE PEVAČICE! Maja Berović je prepevala njen hit, a ona izazvala HAOS: Da se ja pitam, SRPKINJA ne bi dobila moj hit! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.12.2022

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanska pevačica provocira Maju Berović i narod Srbije.

SKANDAL I SRAMOTNA PROVOKACIJA ALBANSKE PEVAČICE! Maja Berović je prepevala njen hit, a ona izazvala HAOS: Da se ja pitam, SRPKINJA ne bi dobila moj hit! (FOTO)

Foto: ATA Images/xhensilamyrtezaj/instagram.com/shutterstock/pixabay

Pevačica Maja Berović se nedavno vratila na scenu s pesmom "Ale, ale", koja je za kratko vreme postala hit.

Međutim, haos je nastao zbog činjenice da se radi o obradi albanske pesme pod istim nazivom, a koju u originalu izvodi albanska pevačica Džensila. Iako je pesma velikom brzinom pobrala sve simpatije publike, Džensili se ne sviđa što je njena pesma završila kod srpske pevačice, o čemu je javno i pisala na svom Instagram profilu.

- Imala sam mnogo komentara na pesmu "Ale, ale", koju je u srpskoj verziji objavio drugi "umetnik" (pevač, prim. aut.). Obaveštavam javnost i svoje pratioce da nemam nikakva autorska prava nad ovom pesmom, osim onlajn korišćenja projekta moje objavljene verzije! Pesmu nisam ja prodala i nisam bila svesna ove činjenice! P. S. Da se ja ili moja produkcija pitamo, Srbija ili srpski umetnik bi bio na dnu liste da im se proda pesma - završila je svoj komentar Džensila, koja je objavila i skrinšot iz Majinog spota.

Maja se još uvek nije oglašavala na ovu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading