KADA SE DRUŽI SA ČAŠICOM, PONAŠANJE JOJ JE NEKONTROLISANO: Poznati psihijatar do detalja analizirao skandalozno posrnuće Ane Nikolić - evo zbog čega je DOTAKLA DNO!

Autor:

Zabava

03.12.2022

09:35 >> 09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se družite sa čašicom, vaše ponašanje je nekontrolisano, plus, njen muž je nastavio dalje i našao znatno mlađu devojku - ističe Marić.

KADA SE DRUŽI SA ČAŠICOM, PONAŠANJE JOJ JE NEKONTROLISANO: Poznati psihijatar do detalja analizirao skandalozno posrnuće Ane Nikolić - evo zbog čega je DOTAKLA DNO!

Foto: Srpski telegraf/republika.rs

Kada je Ana Nikolić pre skoro 20 godina prvi put stala na binu "Beovizije" i usred proleća otpevala pesmu "Januar, januar", svima je bilo jasno da je zvezda rođena. Usledio je veliki poslovni uspeh, popularnost i van granica naše zemlje, a mnogi su je zavoleli i zbog njenog britkog jezika, kontroverznih izjava, ali i simpatičnih prozivki na račun svojih koleginica.

Dugo je Ana bila u samom vrhu, sve doskoro, kada su Anino bizarno ponašanje, napadi na koleginice, nepovezane izjave, postali neprijatni za gledanje.

Poslednji skandal u nizu dogodio se kada je Nikolićeva javno zapretila da će raskrinkati svog bivšeg supruga repera Stefana Đurića Rastu. Njena objava na Instagramu zbunila je mnoge, pogotovo što je od te namere odustala bez potrebe da objasni razlog. Ono zbog čega su je mnogi osudili, a što je posebno šokiralo njene pratioce, jeste činjenica da se u vrtiću ćerke Tare pojavila stilizovana kao za nastup. Prekratka haljina, mrežaste čarape i visoke potpetice...

Foto: Instagram printsceen

Ana Nikolić u vrtiću svoje ćerke

- Ukoliko Ana Nikolić ima problem sa alkoholom, a u javnosti su se pojavile takve spekulacije, to znači da piće utiče na promenu ponašanja. Kada se družite sa alkoholom, vaše ponašanje je nekontrolisano, a slika koju šaljete u javnost je veoma ružna. Tada ljudi često rade stvari kojih se kasnije stide, a mi živimo u takvom društvu da se ne prašta ženi koja se pijana tetura ulicom, ali ćemo tolerisati kada to uradi muškarac - kaže psihijatar Jovan Marić za Alo, i objašnjava da je alkohol uvek simptom:

- Alkohol je najčešće simptom problema jer u pijanom stanju sve šta vas muči postaje manje važno, lakše je nositi se sa izazovima, utisak vam je da možete sve da pregrmite. To je pogrešno - kaže Marić, koji smatra da razlog Aninih problema može da leži u narušenom odnosu sa ocem njenog deteta.

Foto: Republika/Vladimir Lukić,e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

- Interesantno je to što je on nastavio dalje i što sada ima devojku koja je mlađa i od njega, ali i od Ane. Budući da imaju maloletnu ćerku i da su zbog nje u kontaktu, može da se dogodi da prilikom susreta izbije sukob među njima - kaže Marić, koji ima objašnjenje i za anine neobične modne izraze. 

- Verovatno ima utisak da je prestala da bude zanimljiva kao pevačica i zbog toga pokušava da na neprikladan način skrene pažnju na sebe, bilo da je reč o oblačenju, ponašanju, izjavama... - rekao je Marić.

Sa druge strane, objašnjenje za Anin izazovni period života, astrolog Milena Ekart je našla u onome što njene kolege zovu "gestom protiv sebe".

- Ana je Vaga i ima Mesec u Lavu, a to znači da je po karakteru velika glumica. Voli teatralnost i guši je stagnacija i kada se u njenom životu ništa ne događa. Njena energija je neobuzdana i zbog toga nastoji da pravi dramu svaki put kada joj je dosadno. Međutim, ona nije lažljiva, ali je neumorna u teatralnosti - kaže Milena za pomenute medije, i dodaje:

- Od 29. oktobra Ana je ušla u period koje astrolozi zovu „gest protiv sebe“. To će trajati do 21. decembra, a sve što do tada bude radila biće pogrešno i usmereno protiv nje - kaže Milena, koja se osvrnula i na Anin odnos sa bivšim suprugom Rastom.

- Kada je reč o ljubavi, njoj je Venera u Škorpiji, gde joj nije mesto. Venera ima konjukciju sa Uranom, a to donosi iznenadni početak veze ili braka, kao i iznenadne raskide. Međutim, interesantno je kod nje da je veoma ljubomorna i nakon raskida i svakog bivšeg i dalje doživljava kao svog partnera - kaže Milena, koja Aninu sklonost prema čašici čita i u zvezdama:

- Ana ima Mars u vodenom znaku, a to može da donese sklonost ka alkoholu, međutim kod nje dominira genetska predodređenost za to - zaključuje astrološkinja. 

Republika

Foto: Srpski telegraf/republika.rs

Ana Nikolić iznenađuje ponašanjem

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading