RADILI SMO TEST NA GENETIKU! Ana Divac progovorila o BIOLOŠKIM roditeljima usvojene ćerke Petre: Ne zameram im ništa!

Autor:

Zabava

07.11.2022

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petra Divac je genetiski povezana sa Anom i Vlade Divem.

RADILI SMO TEST NA GENETIKU! Ana Divac progovorila o BIOLOŠKIM roditeljima usvojene ćerke Petre: Ne zameram im ništa!

Foto: ATA Images

Ana i Vlade Divac više od tri decenije su u skladnom braku iz kog imaju sinove Luku i Matiju i ćerku Petru koju su usvojili.

Petra ima 23 godine, a Ana Divac nikada nije govorila o njenim biološkim roditeljima, a onda je sve iznenadila kada je za Stori rekla da prema Petrinim biološkim roditeljima ima veliko poštovanje.

- Kako mogu tako nešto da im zamerim, to je izuzetna ljubav i hrabrost s njihove strane, izabrali su to umesto da abortiraju, a mnoge žene se danas odlučuju na taj korak - rekla je Ana i dodala:

Republika

Foto: ATA Images

Ana i Vlade Divac usvojili ćerku Petru

- Mogu da razumem da mnogim ljudima to nije jasno, ali uvek kažem, zamislite da vam je dete zamenjeno u porodilištu, nikada ga ne biste dali. Jer, ljubav je mnogo jača od krvne veze. Štaviše, interesantno, u Americi smo putem pljuvačke radili test na genetiku i ispostavilo se da je Petra čak i genetski povezana s nama. Vidite, ništa nije slučajno, iako je to najmanje važno u odnosu na ljubav.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ana Divac

- Bezgranično sam zahvalna njenim biološkim roditeljima koji nisu abortirali, već su prošli kroz jednu takvu teškoću da daju dete na usvajanje. To je prava roditeljska ljubav, kada ne možete da se brinete o svom detetu, ali smognete snage da ga date nekome ko može - zaključila je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading