Nakon OPTUŽBI Miše Grofa da mu se sin Vidoje nije OHLADIO, a da je snaja Nikolina zahtevala NOVAC: Pišekova se oglasila - SRAMOTA me je umesto njega, samo neka ISPOŠTUJE ZAKON!

Autor:

Zabava

23.06.2022

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek odgovorila na optužbe Miše Grofa!

Nakon OPTUŽBI Miše Grofa da mu se sin Vidoje nije OHLADIO, a da je snaja Nikolina zahtevala NOVAC: Pišekova se oglasila - SRAMOTA me je umesto njega, samo neka ISPOŠTUJE ZAKON!

Foto: ST/D. KADIĆ/V. LUKUĆ

Nikolina Pišek

Nakon optužbi Miše Grofa, na račun snaje Nikoline Pišek o tome da je nakon smrti njegovog sina, a njenog supruga Vidoja tražila samo novac, voditeljka je nazvala sramnim, pa je porodično prepucavanje i zvanično krenulo.

Nikolina Pišek šokirana je intervjuom svekra Miše Grofa u kom ju je optužio da nije sačekala ni da se njen suprug Vidoje Ristovic "ohladi", a već je počela da planira prodaju njegovih umetnina kako bi dovršila vilu u Hrvatskoj.

- Ne bih želela da se spuštam na njegov nivo. To nije moj diskurs. Naprosto se sramim umesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo porodice i svog pokojnog sina, pa ni sebe samoga. Od njega ne očekujem ništa osim da se ispoštuje zakon koji je vrlo jasan - rekla je Nikolina za "Informer".

Republika

Foto: Republika.rs

Miša Grof

 

Podsetimo, njen svekar je u intervjuu rekao da je ljut i besan na snaju Nikolinu koja je odmah posle Vidojeve smrti od njega tražila novac.

- Nikolina je jedna bolesna žena. Ta žena je ponovo došla u Beograd samo zbog novca. Došla je da završi kuću, nije ona došla da da pomen 40 dana mom sinu. Bitno joj je bilo samo da se kuća na kojoj su radili završi. Pričala je da bi Vidoje samo to želeo najviše na svetu. Pokušavao sam da joj objasnim i kažem: "Nikolina, sin mi se nije ohladio, zvanična obdukcija nije stigla, a ti bi novac za kuću! Ta kuća za koju si ti insistirala da se završi, ona ga je ubila." Ona traži sveske u kojima je vodio evidenciju. Hoće da ima uvid u sve. Bitno je samo da se troši, kakve veze ima što je Vidoje umro. Prva Vidojeva supruga Lana je čarolija od žene. Dolazi da me obilazi, a Nikolina je samo vuče za rukav da joj pravi društvo. Šta drugo da radi ovde kad dođe u Beograd - kazao je Miša za naš portal.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Coa

23.06.2022 08:00

A koji je tvoj "diskurs"? Cime se ti to bavis pa mozes da zivis tako luksuzno sem sto gledas gde je neki "biznismen" da mu se uvalis u dzep. Ko da smo svi ludi pa ne znamo takve kao ti, ima vas ko kusih pasa samo gledate kome da sednete na grbacu i uzivate.