Jovana Jeremić žestoko odbrusila Ćertiću: Čuvaj sada PROMISKUITETNU ženu, za nju imam još jednog KECA U RUKAVU, a vi samo LAJTE!

Autor:

Zabava

29.04.2022

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić spustila Uroša Ćertića.

Jovana Jeremić žestoko odbrusila Ćertiću: Čuvaj sada PROMISKUITETNU ženu, za nju imam još jednog KECA U RUKAVU, a vi samo LAJTE!

Foto: ATA Images, ST/N. Mandić

Novi skandal o kom bruji javnost i novi estradni rat eskalirao je izeđu voditeljke Jovane Jeremić, njene koleginice Marije Veljković i kaskadera Uroša Ćertića. Nakon što je iznela određene tvrdnje na račun Ćertića i Marije, kaskader je isprozivao Jovanu, a ona mu nije ostala dužna, kao što nikome i ne ostaje.

Republika

Foto: ATA IMAGES, Youtube printscreen

Jovana Jeremić potkačila Uroša Ćertića i Mariju Veljković

- Ne mogu stvarno da nastavljam tu polemiku sa nekim ko 7 dana smišlja odgovor na moju repliku između dva pada na glavu u vidu zanimanja. Imam važne obaveze koje podrazumevaju komunikaciju sa značajnim ličnostima. Gledajte "Novo jutro" ako želite kvalitetan sadržaj, a ne samo “akademski” skočko, karo…ili nešto tako slično. O meni svašta pričaju neznalice i neinformisani poput Ćertića, što je i pokazao u prethodnom izlaganju kad nije znao da sam pobedila na RTS konkursu za TV lice. Pošto sve prelazi na teren rijalitija, što je Ćertićev jedini teren delovanja, neću mu praviti društvo jer shvatam da želi publicitet preko mene - rekla je Jovana, pa dodala:

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Jovana Jeremić o Urošu Ćertiću

- Udelila sam mu koju siću publiciteta dobronamerno i širokoruko, čisto da se bar 10 dana oseća bitnim. Mada je to trebalo da uradi Marija, jer mu je drugarica. Ja mu nisam ništa. O Jovani Jeremić su uvek lajali muškarci koji nisu mogli da je imaju i žene koje nikad nisu mogle da budu Jovana Jeremić. I neka laju i dalje. S razlogom su iza leđa. I treba da laju. I to mora neko. A ja već za vikend moram da pomeram rekorde gledanosti. Zato, nastavljam da radim. Moram dalje da se koncentrišem. O Urošu, nevidljivoj zameni kako na filmu, tako i u životu, i voditeljki koja je muža zamenila rijaliti igračem sam sve rekla. Doduše, imam još kojeg keca u rukavu kad je Marija u pitanju, ali to čuvam ako zatreba. Do tad, ljubavni čuvar i kradljivac tuđih nestašnih i promiskuitetnih žena, neka čuva nju jer je poprilično nestašna, a za mene se zna već sve. Kod mene nema afera i prevara. Ja sam žena sa kodeksom. Zato i nerviram probisvete i lažne moraliste, kao i lažne svetice - rekla je Jovana Jeremić za Kurir.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
XXX

29.04.2022 11:51

Ovaj reptil treba samo da se drži u terarijumu. Da li ovoj spodobi neko može da zatvori usta da ne prosipa svoj otrov okolo....