U GOLU ZADNJICU JOVANE JEREMIĆ SVI GLEDAJU: Voditeljka pokazala ZANOSNE OBLINE, ovakvu je još niste videli! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2022

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić šokirala je novom fotografijom!

U GOLU ZADNJICU JOVANE JEREMIĆ SVI GLEDAJU: Voditeljka pokazala ZANOSNE OBLINE, ovakvu je još niste videli! (FOTO)

Foto: Printscreen/KlikTV

Voditeljka Jovana Jeremić pored brutalnih tema, kojima pomera sve granice u njenom jutarnjem programu, poznata je i po atraktivnom izgledom, za kojim muškarci prosto uzdišu. Gde god da se pojavi napravil opštu pometnju, pa je tako bilo i ovog puta. 

 

 

Naime, na Instagram profilu Jovana je objavila provokativnu fotografiju, na kojoj je pokazala njenu zanosnu figuru, a tom prilikom joj se čak malo nadzirala i zadnjica. Fotografija je postala apsolutno viralna na društvenoj mreži, a voditeljka je uživala u svim mogućim komplimentima koji su se nizali jedan ispod drugog. 

- Jaka zena ima jako telo, duboke emocije i čistu dušu. Do leta je još malo, a ja uvek volim da sam TOP! - napisala je Jovana. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Бејбе

26.02.2022 03:12

😂😂😂😂😂

Dragan

26.02.2022 23:49

Po čemu je posebna ova fotografija. Ako je vas novinar zaludjen, ne mora da znači da smo i mi. ..... Smarate vise sa tom Jovanom....