DUŠKO TOŠIĆ POKAZAO SA KIME PROVODI VREME U TURSKOJ: Karleušin muž ima društvo, sam se odao, da li mu žena zna za OVE KADROVE? (FOTO)

Autor:

Zabava

14.02.2022

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Duško Tošić izazvao je pometnju na Instagramu kada je pokazao sa kime provodi dane.

DUŠKO TOŠIĆ POKAZAO SA KIME PROVODI VREME U TURSKOJ: Karleušin muž ima društvo, sam se odao, da li mu žena zna za OVE KADROVE? (FOTO)

Foto: Instagram.com

Poslednjih nedelja mnogo se pisalo o odnosu pevačice Jelene Karleuše i bivšeg fudbalera Duška Tošića. Njihov rastanak sve je izvesniji, a sudeći po njihovim nedavnim potezima i objava na društvenim mrežama, brojne spekulacije možda se ispostave kao tačne.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen/karleusastar/republika.rs

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

Poslednja u nizu objava koja je izazvala pometnju, jeste ona Duška Tošića. Naime, poznato je da fudbalski menadžer boravi u Turskoj, zbog poslovnih obaveza, a slobodno vreme iskoristio je kako bi uživao na jednom od luksuznih bazena u pomenutoj zemlji.

Republika

Foto: Instagram.com

Duško Tošić Instagram

 

To ne bi bilo ništa čudno, no na snimku koji je objavio na svom Instagramu u okviru opcije story, očigledan je još jedan peškir do njegovog. S obzirom da je njegova supruga Jelena sa ćerkama u Beogradu, postavlja se pitanje ko fudbaleru u penziji pravi društvo, no odgovor na to pitanje za sada ostaje misterija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading