NAKON 4 MESECA OD SMRTI MARINKA ROKVIĆA, NJEGOVA SUPRUGA UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA: On joj je vratio OSMEH NA LICE! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.02.2022

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Rokvić, supruga preminulog pevača nakon smti supruga provodi vreme sa decom i unucima.

NAKON 4 MESECA OD SMRTI MARINKA ROKVIĆA, NJEGOVA SUPRUGA UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA: On joj je vratio OSMEH NA LICE! (FOTO)

Foto: instagram.com

Možda vreme ne leči sve rane, kao što kaže narodna izreka, ali sigurno bar malo ublaži tugu. Četiri meseca od smrti voljenog supruga Marinka, sa kojim je u braku provela skoro četiri decenije, Slavica Rokvić vratila je osmeh na lice. U tome su joj pomogli najbliži, pre svega sinovi, a zatim i unuci i snaje. 

Iako prerani odlazak Marinka Rokvića niko od njih nije preboleo, svesni su da život ide dalje, pa i da bi on voleo da ponovo budu srećni i nasmejani. 

Marko i Nikola Rokvić bez prestanka su uz majku otkako je ostala sama, a stariji sin ovih dana poveo ju je na snegom prekrivenu planinu.

Uz unuka Despota Slavica je za trenutak zaboravila na tugu i ponovo se osmehnula. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading