MARINKO ROKVIĆ UMRO NA RUKAMA SUPRUGE: Poslednja želja pevača će vas RASTUŽITI! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.11.2021

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinko Rokvić preminuo je u subotu od kancera pankreasa, a sada je otkriveno koja je bila njegova poslednja želja.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marinko Rokvić preminuo

 

Pevač Marinko Rokvić preminuo je pre nekoliko dana, a mnogi su ostali u šoku, jer se nije ni znalo da je teško bolestan. Njegova porodica poštovala je njegovu poslednju želju, da se o tome ništa ne sazna u javnosti. Podsetimo, Rokvić je 2020. godine u novembru mesecu hitno operisan, a kako je saopšteno za javnostu, u pitanju je bila cista na stomaku.

Nešto kasnije je otkriveno da je Marinko zapravo bolovao od kancera pankreasa, a prognoze za lečenje su bile izuzetno loše. Marinko se sve vreme borio, do poslednjeg dana sa bakterijom, koja mu je zadavala ozbiljne muke, a nju je zaradio tokom njegovog lečenja. 

 

 

- Marinko je primao hemoterapije, koje su u početku delovale, pa je polako počeo da se vraća svakodnevnim aktivnostima i osećao se dobro. Nažalost, nije mogao da se vrati muzici i nastupima jer je posle nekoliko meseci od operacije, dok su još trajali oporavak i lečenje, otkriveno da ima metastaze na drugim organima, pa je morao da se podvrgne novim, jačim hemoterapijama. Za to vreme nije ga uopšte bilo u javnosti, a samo dva puta kratko se oglasio u medijima - govori izvor za Kurir. 

- Ja sam preležao koronu, dobro sam prošao, nisam imao teške simptome. Medutim, posle korone mi se pojavila neka bakterija, koja mi je napala organizam. Nikako da prođe, mesecima se borim s njom. Nadam se da sad ide malo nabolje. Supruga je tu uz mene, sinovi takođe - naveo je Marinko Rokvić. 

 

 

Kako mediji saznaju, Rokvićeva supruga Slavica ostala je sa njim do samog kraja, a sve vreme je brinula o njemu. Slavica je inače bivše medicinska sestra, pa joj je struka omogućila da koliko toliko olakša bolove njenog bivšeg supruga. Slavica je vodila brigu o Marinku sve vreme, i to u porodičnoj kući na Košutnjaku, gde je i izdahnuo u subotu. 

Marinko je, svestan da se kraj bliži, imao poslednje želju, koja mu je ispunjena. Pevač je želeo da umre u porodičnom domu, što su njegovi najbliži i ispoštovali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading