VILA PAJKIĆ EMOTIVNIM REČIMA PROGOVORILA O ISIDORI: Mama bi bila ponosna

Autor: Republika.rs

Zabava

29.03.2021

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spisateljica Isidora Bjelica preminula je avgusta preminula nakon duge i teške bolesti. Sada se njena ćerka Vila Pajkić oglasila za medije i ispričala emotivne savete koje je od nje dobijala.

Foto: instagram.com/printscreen
Isidora Bjelica i Vila Pajkić

Za razliku od Lava Pajkića, Isidorinog sina, Vila se nije nikada oglašavala za medije i trudila se da se drži daleko od javnosti. Sada je smogla snage da prvi put javno govori o pokojnoj majci.

Vila Pajkić uplovila je u svet dizajna i uskoro sprema i svoju modnu reviju. Ona je otkrila i kakve savete je dobijala od Isidore dok je grabila ka ostvarinju svojih snova:

- Umetnički sam tip, odmalena me je najviše zanimalo crtanje. Moji roditelji su to rano primetili, bili su svesni da se u većini školskih predmeta neću pronaći. Čekali su da dođe vreme za studije i da napokon počnem da se bavim stvarima koje mi dozvoljavaju da se izrazim onako kako želim. Mama mi je i pronašla fakultet na kom trenutno studiram. Uvek me je podržavala. Savetovala me je da budem svoja i slobodna. Htela je da se bavim onim što me čini srećnom, a to što sam izabrala da se bavim dizajnom naročito joj je prijalo. Radovala se što je prenela na mene ljubav za umetnost i modu - rekla je Vila za "Hello".

Ova mlada dizajnerka dodala je i da planira razvijanje svog brenda:

- Planiram samostalnu reviju koja će biti veliko iznenađenje. Pola kolekcije je već gotovo, ali imam još mnogo posla. Samo ću nagovestiti da nije reč o sportskoj odeći. O tom-potom. Nadam se da ću do tada nagovoriti Lava da se pojavi na pisti, ali ne u odelu i kravati.  Mama je znala da planiram reviju, puno mi je pomogla. Bila bi veoma ponosna - zaključila je Vila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading