Cakana o sestrinoj borbi sa koronom: Bila je na ivici života i smrti!

Autor: 24sedam.rs

Zabava

05.11.2020

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresno...

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Cakana

Popularna pevačica Dragica Radosavljević Cakana je otvorila dušu i otkrila kako se ona držala u vreme koronavirusa, kako se osećala dok joj se sestra bila u bolnici, a ona nije mogla da je poseti, da li je u finansijskoj krizi kao veliki broj njenih kolega.

- Ne može ni da se opiše kako se neko oseća kad zna da mu je najrođenije na ivici života i smrti. To su strašne stvari kojih ne želim ni da se sećam. Moja sestra je sada dobro i sad često ide na testiranja. Otkako je ozdravila bila je na četiri testiranja i negativna je, na sreću. Mama je dobro, bile su obe u Beogradu mesec dana, pa sam ja vodila računa o njoj. Bilo je teško, ne mogu da kažem da je bilo lako, moja sestra je sada dobro, iako se ona vodi time da je i dalje ugrožena kao neko je preležao koronu. Ja mislim da su ti ljudi ipak najugroženiji i dalje pošto niko ne zna da nam objasni kakav je ovo virus, pa joj savetujem da se ne druži mnogo, čega se ona i pridržava - rekla je Cakana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading