Tvrdi da su je maltretirali: Bivša zadrugarka tuži Tomovića i Čorbu!

Autor: Alo.rs

Zadruga

05.11.2020

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće haosa i u spoljnom svetu!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rea

Bivša zadrugarka, koja je nedavno napustila imanje u Šimanovcima, Rea Anđelković, otkrila je gnusne detalje koji su se dešavali dok je boravila u rijalitiju "Zadruga".

Rea je otkrila da su je Vladimir Tomović i Čorba fizički maltretirali i nanosili joj ozbiljne povrede, za šta će, kako ona navodi, biti sudski procesuirani, jer se njen tim advokata pobrinuo da sve izađe pred lice pravde.

Kako Rea navodi, Vladimir Tomović je dva puta ispekao vrelim tiganjem, posle čega joj se izvinio i rekao da se to dogodilo slučajno. Naša sagovornica izražava sumnju u "slučajnost" Vladimirovog postupka, te smatra da je imao jasnu nameru da joj, kako tvrdi, nanese bol.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Vladimir Tomović

Nakon Tomovića, pred lice pravde izaći će i Čorba. Kako Rea objašnjava, on ju je polivao vodom, šutirao ispod stola dok traje sastanak, gurao je bez razloga i slično.

- Protiv svih koji su vršili teror nadamnom i učestvovali u nanošenju duševnog i fizičkog bola, se bavi moj tim advokata - rekla je Rea za Alo.rs.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Čorba

Moramo da napomeneno da produkcija rijalitija "Zadruga" nikada ne bi dozvolila da se nijednom njenom učesniku nanosi bilo kakva fizička bol ili povrede, a da iste nisu sankcionisane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading