PAŠAJLIJA SE OGLASILA: Aca još voli Sonju!

Autor: blic.rs

Zabava

06.09.2017

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas i Sonja Vuksanović su tema novinskih napisa već duže vreme. Njihov razvod je postao javan, kao i navodno nasilje u porodici koje je prijavila Sonja.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Branislava Pašajlija

Međutim, bivša Lukasova devojka sa kojom je bio samo 23 dana nakon što se rastao sa Sonjom, Branislava Pašajlija, oglasila se tim povodom i prokomentarisala činjenicu da je Lukas fizički nasrnuo na Sonju.

- On je šmeker, ma kako ostali pokušavali da ga predstave! Mi nismo nikada ni bili jedno za drugo, ali taj čovek je veliki emotivac i potpisujem da voli tu ženu, više nego što možete i da zamislite - naglasila je Branislava.

- To što se dešava između njih dvoje, tiče se samo njih dvoje, i niko ne treba da ulazi u to - izjavila je Branislava podsećajući da se Lukas prema njoj poneo kao nijedan muškarac pre, mada je samo pre nekoliko nedelja drugačije pričala o popularnom pevaču.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading