ZORICA MARKOVIĆ UPUTILA PISMO LUKASU!

Zabava

06.09.2017

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je folker Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, objasnio situaciju u kojoj se našao, neke od njegovih kolega uputili su mu reči podrške. Prošlog vikenda Lukasa je bivša supruga Sonja optužila da ju je pretukao, a on je to priznao, kako bi, kako je sam objasnio, izbegao pritvor u trajanju do 48 sati.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zorica Marković

Lukasa su javno podržale neke kolege, među kojima je bio i Adil Maksutović. Sada je odlučila da se oglasi i jedna dama, i to otvorenim pismom na društvenoj mreži Fejsbuk. Zorica Marković je poslala poruku podrške Lukasu.

 

- Dragi kolega Lukasu, brate, prijatelju, genije, dobri čoveče... Tvrdim da si sve ovo jer te poznajem, volim i poštujem. Izdrži kralju sve ove jadne i bedne laži... Znam da hoćeš... Sve ovo će se zvati juče, ožiljci ostaju, ali ti ćeš sa nama koji te volimo, a i muški podneti možda lakše - napisala je između ostalog Zorica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading