DA LI JE LIDIJA NAJLEPŠA POLICAJKA U SRBIJI? Svi uzdišu za ovom lepom novosađankom! (FOTO)

Autor:

Vesti

30.01.2024

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija Takač - Više od Lepote

DA LI JE LIDIJA NAJLEPŠA POLICAJKA U SRBIJI? Svi uzdišu za ovom lepom novosađankom! (FOTO)

Foto: instagram


Lidija Takač, rodom iz Novog Sada, privlači pažnju svojom lepotom i šarmom, ali malo ko zna da je zapravo diplomirana pravnica. Iako mnogi izražavaju divljenje prema njenom izgledu na društvenim mrežama, ona se suočava sa mnogobrojnim predrasudama zbog svoje spoljašnjosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA TAKAC (@lidija_takac)

 


Policajka i Pravnica

Lidija je hrabra žena koja se suočava sa opasnim zadacima na radnom mestu, ali i pored toga, ona je posvećena obrazovanju i daljem usavršavanju. Njena neobična profesija za ženu izaziva divljenje, ali i predrasude, koje ona hrabro ignoriše, fokusirajući se na svoje profesionalne obaveze.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA TAKAC (@lidija_takac)

 


Majka i Stil

Nedavno postala je majka, a njena promena frizure izazvala je oduševljenje među pratiocima na društvenim mrežama. Lidija je uspela da vrati figuru nakon porođaja, što je naišlo na brojne pozitivne komentare. Sa preko 160 hiljada pratilaca na Instagramu, ona redovno deli fotografije sa posla, sa plaže, ali i iz svog privatnog života, pokazujući da izgled nema nikakve veze sa profesionalnom posvećenošću.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA TAKAC (@lidija_takac)

 


Lidija Takač je primer hrabre i predane žene koja se ne libi da pokaže svoju lepotu, ali istovremeno se suočava sa predrasudama i obavlja odgovornu profesiju sa posvećenošću i požrtvovanošću.

 

 

(24sedam)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading