KRVAVI PIR U SELU ČEČINE: Domaćinstvo Dragana Marinkovića u panici, meštani celog sela žive u STRAHU godinama

Autor: Rina

Vesti

08.10.2023

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani Ivanjice suočavaju se s ozbiljnom pretnjom od mečke koja je nedavno ušla u domaćinstvo Dragana Marinkovića u selu Čečine i napala ovce.

KRVAVI PIR U SELU ČEČINE: Domaćinstvo Dragana Marinkovića u panici, meštani celog sela žive u STRAHU godinama

Foto: RINA

 Ovaj incident predstavlja samo jedan od mnogih sličnih slučajeva u kojima su medvedi prouzrokovali štetu i unele strah među meštane ovih udaljenih ivanjičkih sela.

Stanovnici sela Čečine ističu da ovo nije prvi put da su suočeni s prisustvom medveda.

Čuli su njihove krike i primetili tragove prethodnih napada. Strah i nelagodnost ih sprečavaju da izlaze iz svojih kuća čak i tokom dana.

Još jedan problem s kojim se suočavaju meštani ovog regiona je to što ne mogu ići do svojih oranica i livada zbog straha od medveda. Ljudi se ovde bave poljoprivredom i stočarstvom, pa ovaj strah značajno otežava njihove svakodnevne aktivnosti.

Ovaj problem takođe pogađa i malobrojne đake iz ovog regiona, čiji roditelji moraju svakodnevno da ih voze do škole i od škole, jer ne smeju da ih puštaju same zbog opasnosti od susreta s medvedima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading