MINISTAR VUČEVIĆ O IZJAVI ZUKANA HELEZA: Svog zamišljenog neprijatelja traži na čelu Republike Srbije

Autor:

Vesti

22.07.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava ministra odbrane BiH Zukana Heleza, u kojoj preko sarajevskih medija šalje nekakve poruke predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, čini ga baš toliko hrabrim koliko ga svedočenje o tome da je opsovao majku Miloradu Dodiku čini pristojnim, izjavio je ministar odbrane Miloš Vučević.

MINISTAR VUČEVIĆ O IZJAVI ZUKANA HELEZA: Svog zamišljenog neprijatelja traži na čelu Republike Srbije

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

"Izgleda da je Bosna i Hercegovina isuviše mala za takvog junaka kao što je Helez, pa svog zamišljenog neprijatelja mora tražiti na samom čelu Republike Srbije, koja pak ničim ne ugrožava prijateljske i dobrosusedske odnose sa BiH.

Uz svu tiradu besmislica koju ovoga outa nismo mogli da ignorišemo, Zukan Helez nije posvetio nijednu reč dobroj i sadržajnoj saradnji oružanih snaga Srbije i BiH, pre svega u vojno-obrazovnoj, ali i u drugim oblastima. Siguran sam u to da će takva dobra saradnja biti nastavljena, pa i unapređena u vremenu koje je pred nama, uprkos negativnoj retorici jednog od tri čelnika Ministarstva odbrane BiH", stoji u izjavi ministra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (97)

Loading
Zora

22.07.2023 14:10

Izgleda da je ministar odbrane BiH rešio da po svaku cenu nađe neprijatelja, pa je odlučio da to bude Vučić, koji je na čelu Srbije. Zaboravio je koliko se Vučić trudi da održi mir i da razvije dobre odnose sa svima.

Nana

22.07.2023 14:12

Ljudi bez mozga mogu da napadaju uspesne politicare!

Nešo N

22.07.2023 16:41

@Nana - Nana: Uvek je tako bilo. Ovom Helezu baš manjka mozga.

Markic

22.07.2023 14:22

Ima ne prijatelj Ali u svojoj glavu I to je sve