DARKO GLIŠIĆ: Vučić rekao da je spreman da se povuče sa mesta predsednika SNS

Autor:

Vesti

22.01.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na vanrednom sastanku večeras u centrali stranke rekao da je spreman da se povuče sa mesta predsednika SNS.

DARKO GLIŠIĆ: Vučić rekao da je spreman da se povuče sa mesta predsednika SNS

Foto: printscreen

"Ukoliko predsednik Vučić ostane pri svome da podnosi ostavku, mislim da je to kraj SNS, kraj karijere koje je SNS imala na političkoj sceni Srbije, a mislim da nakon toga sledi najgori mogući scenario za Srbiju koji ne smem ni da zamislim", rekao je Glišić za televiziju "Pink" posle sastanka posvećenog rešenju situacije na KiM.

Beogradski list "Informer" javio je prethodno da je predsednik Vučić napustio oko 21.00 sastanak sa najbližim saradnicima u centrali SNS na Novom Beogradu.

Vučić je upoznao partijski vrh sa pritiscima Zapada na Srbiju u vezi sa Kosovom i Metohijom, a nedugo potom je napustio partijsku centralu.

Kako dodaje "Informer", pojedini funkcioneri govorili su da ni slučajno ne treba prihvatiti dalje pregovore sa EU i SAD.

Vučić je, dodaje beogradski list, sve to saslušao, a onda poručio da ako neko misli da može i ume bolje, on će se povući.

Rekao je i da će, ako narod odbije pregovore i ako neko misli da treba da se ekonomski uništi zemlja, on vođenje države prepustiti "pametnijima".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Pajko321

22.01.2023 22:42

Svi smo uz Vucica. Nema predaje i odustajanja, verujemo u tebe.

Toza

22.01.2023 22:45

Srbija je uz svog predsednika i to se ne dovodi u pitanje. Nema povlačenja, nema predaje!

Bojan

22.01.2023 22:49

Ovo su teski trenuci za nasu zemlju. Pritisci su ogromni i mnogima nezamislivi. Bas zato mislim da nam je potrebno jedinstvo i ostanak Vucia na celu drzave i SNS-a.

Sandra

22.01.2023 22:51

Vučića je narod izabrao jer mu veruje i zna da boljeg predsednika od njega Srbija neće imati. Mora ostati na čelo države jer je potreban gradjanima.