ŠOKANTNO, ALI I OČEKIVANO OD NJEGA! Bahati Đilas ne može da podnese ni minimum kritike! EVO ŠTA JE URADIO VEČERAS U JEDNOJ EMISIJI!

Autor:

Vesti

07.04.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stav Đilasa od početka emisije je bio da "na ponovljene beogradske izbore 2. juna prava opozicija neće izaći", ali kad mu je Stojanović rekao da to nije dobro, poneo se kao uvređeno dete.

ŠOKANTNO, ALI I OČEKIVANO OD NJEGA! Bahati Đilas ne može da podnese ni minimum kritike! EVO ŠTA JE URADIO VEČERAS U JEDNOJ EMISIJI!

Foto: Printscreen/Nova S

Koliko je Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, ali i današnje opozicije, bahat i sujetan dovoljno ilustruje činjeica da je večeras u Utisku nedelje odlučio da skine bubicu i prekine učešće u emisiji jer mu se nije dopalo izlaganje drugog gosta, Bobana Stojanovića.

Naime, stav Đilasa od početka emisije je bio da "na ponovljenim beogradskim izborima 2. juna prava opozicija neće izaći".

Međutim, kada je Boban Stojanović rekao da bi bilo dobro da se ljudi uključe u politički život, da se "tehnike borbe moraju menjati jer dosadašnje nisu dale rezultata", i istakao da bi Miloš Jovanović (treći gost) mogao da bude potencijalni gradonačelnik, kako je rekao, i da bojkot izbora nije sredstvo za konzerviranje položaja opozicije u ovom trenutku, Đilas se naljuti, skinuo bubicu i rešio da svaku dalju polemiku i raspravu prekine.

Podsećamo, najava opozicije da će bojkotovati beogradske izbore 2. juna nije naišla na odobravanje čak ni zapadnih zemalja (osim možda jedne), koje su dosad podržavale političku grupaciju Dragana Đilasa. Kako saznaje Republika u diplomatskim krugovima, pomenute države izričito su i protiv bilo kakvih nereda, koji bi bili uslovljeni pokušajem opozicije da nekom vrstom sile spreči da se izbori održe.

Od početka, naravno, svima je bilo jasno da opozicionari ne žele dogovor iako su se odazvali pozivu na konsultacije u Skupštini Srbije, na kojima se razgovaralo o primeni preporuka ODIHR o izbornim uslovima. Uz ostale uslove, međutim, postavili su i onaj da se spoje svi preostali lokalni izbori sa glasanjem u Beogradu 2. juna, iako su znali da ga je nemoguće ispuniti bez kršenja Ustava i zakona.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
Zdravko

07.04.2024 23:54

Stojanovic ga je demontirao. Ne moze od sujete da podnese istinu!

Maja

07.04.2024 23:55

Pogodila Djilasa istina.

Lena

08.04.2024 00:14

Djilas se iznervira kad cuje istinu.

Ena

08.04.2024 00:15

Đilas ne podnosi da mu se neko suprotstavi i saspe mu istinu u lice.