TEBE ĆE PAMTITI KAO DILETANTA! Terzić žestoko odbrusio Ponošu!

Autor:

Vesti

30.03.2024

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tebe će svi zaboraviti, ili ćete pamtiti kao diletanta koji je u miru uništio više borbenih efektiva Vojske Republike Srbije, nego NATO u ratu - napisao je Terzić.

TEBE ĆE PAMTITI KAO DILETANTA! Terzić žestoko odbrusio Ponošu!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Zdravko Ponoš

Član Predstavništva Srpske napredne stranke - Miloš Terzić žestoko je odbrusiu Zdravku Ponošu.

- Vučiću je jedino bitan sud istorije i pamtiće ga generacije po borbi za KiM i R. Srpsku, ali i po tome što jedini u Evropi nije uveo sankcije Rusiji. Tebe će svi zaboraviti, ili ćete pamtiti kao diletanta koji je u miru uništio više borbenih efektiva Vojske Republike Srbije, nego NATO u ratu - napisao je Terzić.

Podsetimo, Aleksandar Vučić se obratio javnosti sinoć iz Palate "Srbija".

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, je u svom obraćanju javnosti iz Palate "Srbija" dao politički i ekonomski presek stanja, ističući da je zemlja suočena sa teškom situacijom usled geopolitičkih prilika. Vučić je naglasio da je važno razmišljati o sopstvenoj krivici i doprinosu trenutnoj situaciji, istovremeno ističući da je visoka cena koju Srbija plaća posledica geopolitičkih pritisaka.

- Sa potezima sa kojima ću preduzimati u narednom periodu. Pre nekoliko dana ne želeći da hitrom i hitnom reakcijom proizvedem bilo kakve negativne posledice po Srbiju, rekao sam da smo u teškoj situaciji, i da uvek i u svakom trenutku možete da razmišljate i o sopstvenoj krivici i šta je to čime ste doprineli tome. Ovoga puta se plašim da smo, ne svojom krivicom već zbog geopolitičke situacije plaćamo visoku cenu - rekao je on.

Sveukupan pritisak na Republiku Srbiju

Predsednik je istakao da će govoriti o situaciji na Kosovu i Metohiji, kao i u Republici Srpskoj, naglašavajući da je reč o sveukupnom pritisku na zemlju. Posebno je istakao važnost vojne neutralnosti Srbije, odnos prema sukobu u Ukrajini i osudu napada na suverenu zemlju, ali i odluku da se ne pridruži sankcijama Rusiji. Vučić je naglasio da zapadne zemlje osećaju pritisak zbog napredovanja ruskih snaga i nesigurnosti u vezi sa ishodom sukoba u Ukrajini.

- Upravo zbog naše vojne neutralnosti, odnosa prema sukobu u Ukrajini i našoj poziciji da osudimo napad na suverenu zemlju, ali da se ne pridružujemo sankcijama Rusiji. Treći razlog, a vezan je za oba prethodna, taj što zapadne zemlje osećaju veliki pritisak zbog napredovanja ruskih snaga, i nesigurnosti kako će se okončati sukob u Ukrajini - rekao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading