ODGOVOR NA SVA KRUCIJALNA PITANJA! Vučić se obraća javnosti sutra u 18 časova!

Autor:

Vesti

28.03.2024

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je saopštila predsednikova Služba za saradnju s medijima, predsednik Vučić će se javnosti obratiti iz Palate Srbija.

ODGOVOR NA SVA KRUCIJALNA PITANJA! Vučić se obraća javnosti sutra u 18 časova!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić će se sutra u 18 sati obratiti javnosti.

Kako je saopštila predsednikova Služba za saradnju s medijima, predsednik Vučić će se javnosti obratiti iz Palate Srbija, a prema prethodnim pisanjima, predsednik će odgovoriti na sva pitanja, jer kako kaže, vremenu u političkom smislu za Srbiju nisu jednostavna i biće još kompleksnija.

Najavio je da će, između ostalog, obavestiti javnost i o razgovorima koje je imao sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom koji je izjavio da će nastaviti borbu za interese Republike Srpske i srpski narod, bez obzira na lične posledice. Takođe, predsednik je naveo da je nedavno razgovarao sa predstavnicima Kvinte i šefom delegacije EU, Emanuelom Žiofreom.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se uskoro očekuje završetak Železničke stanice Novi Beograd. 

Završava se i autobuska stanica, i metro ide ispred roka. Meni je stalo da što pre vidim prugu Aerodrom - Centar Beograda, znate kakva je to promena za grad. Pre svega što se radi danas, za 36 godina izgrađeno je nula metara pruge - rekao je Vučić prilikom obilaska radova na rekonstrukciji deonice pruge Pirot-Sukovo. 

On je rekao i da Srbija postaje lider u regionu kada je reč o izgradnji brzih pruga i da već sada ne postoji nigde pruga kao što je Beograd - Novi Sad, a da se do Nove godine završava pruga Beograd - Subotica.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
Tanja

28.03.2024 19:21

Vredi poslusati sta Predsednik ima za reci za nase bolje sutra, za bolje sutra nase zemlje Srbije.

Bilja

28.03.2024 19:22

Pratimo predsednika Vucica.

Mia

28.03.2024 19:24

Predsednik Vučić sutra odgovara na sva bitna pitanja građanima Srbije sutra u 18 časova koje vredi poslušati.

Marko

28.03.2024 19:26

Vučić je tu da nas vodi kroz sve teškoće. Naše je da ga podržavamo i pratimo.