"SVE ISTO, PROTESTI, HAOS, NASILJE..." Brnabićeva: Dobro da je Đilas podsetio da su sve ovo što sada rade, radili i nakon prošlih izbora

Autor:

Vesti

29.12.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brnabićeva se oglasila na društvenoj mreži X kada je reaagovala na tvrdnje Dragana Đilasa.

"SVE ISTO, PROTESTI, HAOS, NASILJE..." Brnabićeva: Dobro da je Đilas podsetio da su sve ovo što sada rade, radili i nakon prošlih izbora

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je na tvrdnje Dragana Đilasa koje je lider tajkunske opozicije izneo na vanrednoj konferenciji za novinare.

Brnabićeva se oglasila na društvenoj mreži X i u nastavku objave podelila da je sve isto, s obzirom na to da se faktički istorija ponavlja, kako se vidi na podeljenom linku.

Potpuno ista situacija bila je prošle godine u aprilu nakon što su tada organizatori protesta ispred zgrade Republičke izborne komisije (RIK) u Beogradu poručili da će sačekati konačne rezultate izbora koje treba da saopšti RIK i odlučiti 5. aprila šta će preduzeti.

Dobro da je Đilas podsetio da su sve ovo što sada rade, radili i nakon prošlih izbora. Isti narativ (krađa, prekrajanje izborne volje; javno prebrojavanje glasačkih listića; isto sa CRTA: "najviše nepravilnosti do sad"), protesti, haos, nasilje. Sve isto! - napisala je Brnabićeva, uz link koji vodi ka vesti u kojoj je sve isto osim datuma.

Naime, ništa novo od strane opozicije, blaga kopija prošlogodišnje situacije, čini se kao da je sve odrađeno na isti način, kako kaže premijerka kada je podsetila na identičnu kampanju koju je Dragan Đilas vodio i tokom prošlih izbora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Sara

29.12.2023 14:06

Pokušavaju na sve načine da ospore izbore i volju naroda.

Ana

29.12.2023 14:09

Sve je vec vidjeno.

Marija

29.12.2023 14:10

Đilas mora da shvati da ne može na silu dobiti vlast i izbore.

Mihajlo

29.12.2023 14:12

Dokle će više opozicija, Đilas i Šolak da nas maltretiraju?