KAKO SLOŽNA OPOZICIJA! UDARIO SVOJ NA SVOGA! Studenti se posvađali sa Ćutom i Milivojevićem!

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

27.12.2023

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasprava studenata sa Ćutom i Srđanom Milovojevićem.

KAKO SLOŽNA OPOZICIJA! UDARIO SVOJ NA SVOGA! Studenti se posvađali sa Ćutom i Milivojevićem!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Danas se na platou kod Filozofskog fakulteta okupila grupa studenata i aktivista pod nazivom "Srbija protiv nasilja", kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo i zahtevali otvaranje biračkog spiska.

Međutim, skup je postao poprište verbalnog sukoba kada su se studenti upustili u raspravu sa poslanikom Srđanom Milivojevićem i Aleksandrom Jovanovićem Ćutom.


Na skupu se pojavio i jedan od lidera koalicije "Srbija protiv nasilja", Nebojša Zelenović, koji je podržao zahteve studenata i aktivista. Ovo okupljanje nije prošlo bez tenzija, a jedan od aktivista, Nikola Ristić, istakao je da su ponovo predali zahtev za otvaranje biračkog spiska Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave. Njihov zahtev je deo šireg zahteva za istraživanje dešavanja tokom izbora 17. decembra i poništenje istih.

Inače, jedan od aktivista, Nikola Ristić rekao je ranije da su predali ponovo u Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave zahtev za otvaranjem biračkog spiska u sklopu zahteva da se istraže dešavanja prilikom izbora 17. decembra i da se oni ponište.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (47)

Loading
Ana

27.12.2023 13:06

Gradjani su izasli i glasali za Vucica i tu se prica zavrsava. Imali su priliku ta ista opozicija pa sto nam nisu pobedili. Sami se izmedju sebe svadjaju, a zajedno protestuju protiv Vucica, strasno.

Goran

27.12.2023 13:21

Biće još peckanja i provokacija sa svih strana

Nikola

27.12.2023 13:32

Stari otporasi, treba da ih inspampulecaju i da ih posalju kuci.

Ana

27.12.2023 14:34

Ovde se više ne zna ko pije a ko plaća!