"Ubačeni element” je američki državljanin sa psihozom!

Autor:

Vesti

28.12.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji koristi usluge psihijatrijske klinike "Laza Lazarević".

"Ubačeni element” je američki državljanin sa psihozom!

Foto: republika

G.M.koji je sinoć uhapšen zbog napada na novinara medijske kuće N1 Mladena Savatovića 25. decembra, isti je čovek koji je samo dan ranije na protestu ispred Skupštine grada Beograda drvenom motkom pokušavao da razlupa službeno vozilo, dok okupljeni gradjani pokušavaju da ga u tome spreče!

Da slučaj bude još bizarniji reč je o američkom državljaninu, koji se u SAD leči kod psihijatra, a u Srbiji koristi usluge psihijatrijske klinike "Laza Lazarević", u kojoj je, kako saznajemo, bio hospitalizovan 2018. godine.

Dakle, sve Djilasove tvrde da je reč o ubačenim elementima na protestu, koji je trebalo da izazovu nasilje pokazale su se kao obične laži i spinovi, jer je reč o Amerikancu srpskog porekla koji pati o prihičkih problema.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Дамир

28.12.2023 11:52

Не би ме чудило да Ђилас скупља сада све психичке болеснике, наркомане, просјаке који су спремни да за неку сићу разбијају наше институције.

Milica

28.12.2023 11:55

Ово уништавање наших институција и каменовање наших полицајаца је наручио Драган Ђилас, а све је потпомогнуто од страних центара моћи да би се Србија дестабилизовала.

Nenad

28.12.2023 13:16

Zvani peti element da ometa javni red i mir.

Кендис

28.12.2023 13:45

Па тај ментални болесник је активиста опозиције. Сами су привукли такве психопате код себе у редове. Сада кукају.