MORALNA I POLITIČKA ODGOVORNOST DRAGANA ĐILASA ZA POKUŠAJ DESTABILIZACIJE SRBIJE! Oglasio se Bulatović i jasno poručio: Ovo nije ništa drugo do bedni pokušaj povratka na vlast!

Autor:

Vesti

29.12.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bulatović je rekao da iz svega što vidimo, jasno je da Dragan Đilas teži da destabilizuje Srbiju i uvede je u potpuni haos.

MORALNA I POLITIČKA ODGOVORNOST DRAGANA ĐILASA ZA POKUŠAJ DESTABILIZACIJE SRBIJE! Oglasio se Bulatović i jasno poručio: Ovo nije ništa drugo do bedni pokušaj povratka na vlast!

Foto: TV Pink

Kandidat za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović, oglasio se povodom haosu na ulicama Beograda u režiji Dragana Đilasa.

 - U neprekidnom nizu neistinitih i apsurdnih izjava Dragana Đilasa, najbesmislenija je ona, u kojoj on optužuje Aleksandra Vučića za kontrolu medija. Osim što je to besprizorna laž, takođe otkriva i da Đilas polazi od sebe, jer mu je ostala navika koju je imao do 2012. godine, da kontroliše svaki sekund medijskog prostora. Danas, kontrolu sprovodi nad svojim zavisnim televizijama i portalima. Kako verovati čoveku koji je stekao enormno bogatstvo od 619 miliona evra, dok je vršio apsolutnu vlast? Kako verovati čoveku koji govori o mirnim protestima, a na očigled cele Srbije je prošle nedelje napadnuta zgrada Skupštine Beograda? Kako verovati čoveku koji huška svoje poslušnike da napadaju institucije, policiju i neistomišljenike? - rekao je kandidat za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović.

 
- Nasiljem koje odobrava i manipulacijama koje iznosi u javnost, Đilas pokušava da sakrije činjenicu lošeg izbornog rezultata njegovih lista. Za loše bajke, poput one naivno konstruisane o beogradskoj Areni, može da se kaže samo jedna rečenica – NIJE SE DESILO. Izgleda da lider opozicije ponovo proživljava neku fatamorganu, pa mu se priviđaju kriminalci. Podsetio bih ga da na sutrašnji protest, između ostalih, poziva i Dragan Bjelogrlić, koji je zabeležen kamerama kako vrši krvničko nasilje i koji deli građane Beograda na podobne i nepodobne, u odnosu na to u kom delu grada žive. To je vaša borba protiv nasilja i podela? Neće biti, narod jasno vidi šta radite i o tome šta misli, izjasnio se na izborima - naveo je Bulatović.
 
- Da zaključim. Iz svega što vidimo, jasno je da Dragan Đilas teži da destabilizuje Srbiju i uvede je u potpuni haos. Svakodnevno blati institucije ove zemlje, sa namerom da im uruši kredibilitet. Predsednika Srbije Aleksandra Vučića predstavlja kao autokratskog diktatora, ali samo zato jer je upravo Aleksandar Vučić jedina brana od Đilasovog ludila i garant da se bivši režim neće povratiti. Mržnja prema predsedniku Vučiću koju Dragan Đilas svakodnevno preliva na ulice, nije ništa drugo do bedni pokušaj povratka na vlast. Međutim, od kako je Vučić na čelu Srbije, ova zemlja ima uređene institucije, jasne zakone koji se poštuju i pre svega, na snazi su visok stepen demokratije i sloboda medija, što smo jasno videli na primeru trpeljivosti policijskih snaga za vreme Đilasovih nereda. Srbija je jaka, biće još jača, i nema tog Dragana Đilasa koji će uspeti u svojoj nameri da upropasti Srbiju - konstatovao je Bulatović.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (52)

Loading
Nebojša

29.12.2023 13:29

Đilas hoće da obmane građane Srbije, da je bilo izborne krađe, da bi mu pružili podršku za nasilnu promenu vlasti, a za priču o izbornoj krađi nema dokaza.

Sava

29.12.2023 14:01

Djilas napravio pometnju u zemlji.

Jovan

29.12.2023 14:12

Morace opozicije da odgovara za ovu destabilizaciju zemlje.

Mila

29.12.2023 14:33

Djilasu nista nece pkmoci da se vrati na vlast, narod nikada nece glasati za njega. Pokrao sve sto je mogao j misli sad bi opet!!! Nema sanse