VAŽNA POSETA SRBIJI! Evo koga će ugostiti Vučić - zajedno sa prvim čovekom Mančester Sitija na utakmici Crvene zvezde

Autor:

Vesti

13.12.2023

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije će zajedno sa njim gledati utakmicu Crvene zvezde i Mančester sitija, i pored toga što će svako navijati za svoj tim.

VAŽNA POSETA SRBIJI! Evo koga će ugostiti Vučić - zajedno sa prvim čovekom Mančester Sitija na utakmici Crvene zvezde

Foto: TV Pink/printscreen

Visoki zvaničnik iz arapskog sveta, Haldun Al Mubarak, dolazi u posetu Beogradu, gde će se susresti s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Ovaj posetilac obavlja ključne funkcije u arapskom svetu i retko putuje sa MC timom zbog obaveza, čineći današnji dolazak posebno značajnim, naročito u kontekstu nedavnih događaja u Gazi.

Haldun Al Mubarak će zajedno s predsednikom Vučićem prisustvovati utakmici između Crvene zvezde i Mančester sitija, demonstrirajući time poseban značaj odnosa između Emirata i Srbije.

 

 

Ovaj susret dodatno potvrđuje važnost Beograda kao ključne tačke za dijalog i saradnju, a takođe i ugled predsednika Vučića.

Važno je napomenuti da Haldun Al Mubarak dolazi kao specijalni izaslanik šeika Muhameda bin Zajeda Al Nahjana, predsednika Emirata i jednog od najmoćnijih ljudi na svetu. Njegova poseta Beogradu ističe snažne bilateralne veze između Emirata i Srbije, kao i podršku koju pružaju jedni drugima u različitim oblastima.

Ovaj susret takođe pruža priliku za razgovor o aktuelnim međunarodnim pitanjima, uključujući situaciju u Gazi, i promovisanje dijaloga i saradnje između zemalja.

Očekuje se da će razmena između Al Mubaraka i predsednika Vučića doprineti jačanju veza između Emirata i Srbije u raznim sektorima, uključujući ekonomiju, kulturu i politiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Ana

13.12.2023 10:11

Veoma važna poseta za Srbiju!

Ana

13.12.2023 10:11

Veoma važna poseta za Srbiju!

Tina

13.12.2023 10:19

Njegov dolazak potvrđuje značaj odnosa između Emirata i Srbije! Ova poseta nas raduje!

Gordana

13.12.2023 10:42

Vučić u Srbiju dovodi samo najbolje