DVADESET DRUGI PROTEST "SRBIJA PROTIV NASILJA" U BEOGRADU: Evo ko se pojavio na skupu i kuda će se sve kretati ove subote (FOTO)

Autor:

Vesti

30.09.2023

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na protestu će govoriti Radomir Lazović i Nebojša Zelenović.

DVADESET DRUGI PROTEST "SRBIJA PROTIV NASILJA" U BEOGRADU: Evo ko se pojavio na skupu i kuda će se sve kretati ove subote (FOTO)

Foto: Republika

U Beogradu se održava 22. po redu protest "Srbija protiv nasilja". Protest je organizovan od strane dela opozicije i imaće nekoliko planiranih tačaka, uključujući marširanje do zgrade Radio-Televizije Srbije (RTS) i do Predsedništva Srbije.

Protest je počeo u 18 sati ispred Doma Narodne skupštine Srbije u Beogradu.

Okupljeni će se kretati kroz nekoliko ulica, uključujući Dečansku, Makedonsku, Svetogorsku, i Takovsku, kako bi stigli do sedišta RTS, gde će se podsetiti na zahteve za objektivnim izveštavanjem. Nakon toga, protestni marš će se nastaviti do Predsedništva Srbije na Andrićevom vencu.

Na protest stigli i Radomir Lazovic, kao i Djordje Pavicevic.

Protestni organizatori ističu zahteve za objektivnim izveštavanjem kao jedan od ključnih aspekata njihovog protesta.

Na protestu će govoriti Radomir Lazović, poslanik Zeleno-levog fronta - Ne davimo Beograd, i Nebojša Zelenović, kopredsednik stranke Zajedno.

Protesti su reakcija na masovna ubistva koja su se dogodila u školi "Vladislav Ribnikar" i u selima u okolini Mladenovca i Smedereva u maju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Igor

30.09.2023 18:46

Ovi protesti više nemaju nikakvog smisla. Izbori su najavljeni pa neka narod izađe i odluči koga želi da nas predstavlja.

Igor

30.09.2023 18:47

Opozicija više ni sama ne zna zašto protestuje, sve su dobili, neka izađu na izbore i pobede.

Ognjen

30.09.2023 18:48

Oni koji organizuju te proteste su najveći naslinici i mrzitelji u Srbiji.

Cici

30.09.2023 18:49

Nedopustivo je da nam ovako blokiraju glavni grad.