"KAKO NA TERENU, TAKO I VAN NJEGA! BORIMO SE ZA SRBIJU!" Predsednik sumirao radnu nedelju: Zemlju možemo da sačuvamo samo snagom! (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.09.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je podsetio na važnost snage, hrabrosti, marljivosti, odgovornosti i ozbiljnosti u očuvanju zemlje i naroda.

"KAKO NA TERENU, TAKO I VAN NJEGA! BORIMO SE ZA SRBIJU!" Predsednik sumirao radnu nedelju: Zemlju možemo da sačuvamo samo snagom! (VIDEO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Aleksandar Vučić je u svom nedeljnom obraćanju sumirao proteklu nedelju, ističući sportske uspehe srpskih odbojkašica, basketaša i košarkaša kao značajne trenutke. Pored sportskih postignuća, predsednik je naglasio da se nastavlja borba za Srbiju i njene interese, kako na terenu, tako i van njega.

Takođe je najavio važne razgovore u Briselu za četiri dana i istakao da će Srbija i dalje insistirati na miru i dijalogu u vezi sa pitanjem Kosova i Metohije. Vučić je takođe naglasio da je Srbija nedvosmisleno uz svoj narod na Kosovu i Metohiji.

 

 

- Dok čekamo vesti iz Manile i Njujorka, sumiramo ovu nedelju, koju su, bez sumnje, obeležili sportski uspesi, prvenstveno srpskih odbojkašica, kao i basketaša i košarkaša. Kako na terenu, tako i van njega, nastavljamo svim srcem da se borimo za našu Srbiju i njene interese. Već za četiri dana nas očekuju važni razgovori u Briselu. Mi ćemo, kao i do sada, da insistiramo na miru i dijalogu i ukažemo na to da smo nedvosmisleno uz naš narod sa KiM. Baš kao što sam rekao i najmlađim oficirima Vojske Srbije - sebe, svoj narod i zemlju možemo da sačuvamo samo snagom, hrabrošću, marljivošću, odgovornošću i ozbiljnošću - navodi se u objavi na društvenoj mreži Instagram. 


I u ovim teškim vremenima, još jednom smo pokazali da država brine o svim našim građanima i razume brige i probleme sa kojima se susreću. Zato bez stajanja, naporno i vredno radimo, kako bi uslovi života bili što bolji. Samo tako možemo da očekujemo velike rezultate. Na to su nas podsetili naši sportisti!

Predsednik je podsetio na važnost snage, hrabrosti, marljivosti, odgovornosti i ozbiljnosti u očuvanju zemlje i naroda. Takođe je naglasio da se država brine o svim svojim građanima i radi na poboljšanju uslova života.

Ovim obraćanjem, predsednik Vučić je istakao značaj sporta, ali i važnost zajedništva i napora u svim oblastima kako bi se ostvarili veliki rezultati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (78)

Loading
Slavica

10.09.2023 10:07

Svaki dan za Vučića je radan i svakim danom Srbija je sve bolja

Mina

10.09.2023 10:07

Bas tako. Moramo da se drzimo zajedno.

Stole

10.09.2023 10:08

Srbija je bolja država i Vučić svakog dana radi u korist naroda i napretka

Tina

10.09.2023 10:08

Borimo se za nasu Srbiju uvek.