PREDSEDNIK VUČIĆ O NEREDIMA U FRANCUSKOJ! Nije demokratija spaljivanje zgrada i automobila

Autor:

Vesti

03.07.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podržavam francusku Vladu, ja sam uvek uz organe reda, istakao je predsednik

PREDSEDNIK VUČIĆ O NEREDIMA U FRANCUSKOJ! Nije demokratija spaljivanje zgrada i automobila

Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinovic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti, nakon dočeka predsednika vlada Kraljevine Holandije Marka Rutea i Velikog Vojvodstva Luksemburg Gzavijea Betela, u Palati Srbija.

Odgovarajući na pitanje novinara u vezi sa deeskalacijom tenzija na Kosmetu, kao i tekućim neredima u Francuskoj, Vučić je rekao:

Nadam se da ćemo uspeti da sačuvamo mir, od 3 mere deeskalacije, jedna mora da se provede zajednički, mi to čekamo, druge dve je Srbija provela. Srbija je svoj posao odradila i trudi se da bude kredibilan partner. Što se tiče Franucske, navikli smo na duple standarde. Podržavam francusku Vladu, ja sam uvek uz organe reda. Ako je demokratija spaljivanje zgrada i automobila, to nije demokratija. Nadam se da će Francuska uspeti da se izbori sa tim, ja im želim sve najbolje – kazao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (106)

Loading
Sanja

03.07.2023 20:57

Demokratija je procedura a ne rušenje sopstvene zemlje.

Jelena

03.07.2023 20:57

Čist vandalizam kakva demokratija.

Sara

03.07.2023 20:58

Od kada se nasilje, unistavanje drzavne i javne imovine i pravljenje nereda naziva demokratijom. Eto ljudi izađu na ulicu sa namerom da uniste neciju imovinu jer imaju pravo, jer je to demokratski.

Jelena

03.07.2023 20:58

Ma tu nema ni d od demokratije.