MAMA, SVE ME BOLI! 15 Kurtijevih specijalaca MALTRETIRALO srpsku decu, majka u suzama otkrila detalj

Autor:

Vesti

18.06.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uplakana žena koja se vratila iz bolnice zbog najmlađeg deteta kući, kaže da jedva uspeva i da govori

MAMA, SVE ME BOLI! 15 Kurtijevih specijalaca MALTRETIRALO srpsku decu, majka u suzama otkrila detalj

Foto: Printscreen/Youtube/KosovoOnline

Trenutno je bio psihijatar i objasnio da će Dari koja se uplašila jako za brata trebati terapije narednih deset dana. Na ramenu za koje su je vukli srećom ništa nije polomljeno ali mi je psihijatar objasnio da je ona pretrpela ogroman šok, da je bila svesna svega i da je preplašena i dalje. A što se Kristijana tiče, on je bio na skeneru i pre toga mi je rekao: „Mama, sve me boli!“ Njega su najviše tukli po glavi, zadnjici i donjem delu kičme!

Ovim rečima Marija Radosavljević (38) majka dece koje su u subotu popodne pretukli tzv. kosovski specijalci počinje priču za Novosti.

Foto: YouTube/Printscreen - Kosovo Online

 

 

Uplakana žena koja se vratila iz bolnice zbog najmlađeg deteta kući, kaže da jedva uspeva i da govori. I ona je dodaje još uvek u šoku što su joj decu, ni krivu ni dužni pretukli i preplašili naoružani specijalci, kojih je kako se priseća bilo petnaestak kraj oklopnog transportera i dva obična vozila.

Foto: YouTube/Printscreen - Kosovo Online

 

 

To se desilo na putu u mestu Rudine gde su moja deca kao i svakog dana vozila kvad. Ja sam odvezla najmlađeg sina na trening kada me je pozvao Tića, (Kristijan) rekavši mi usplahireno: Mama, oni su nas zaustavili i neće da nas puste!

Foto: YouTube/Printscreen - Kosovo Online

 

 

Odmah sam shvatila da su ih zaustavili kosovski specijalci koji se nalaze na putu i pozvala sina da pitam gde mu je lična karta. Pošto mi nije odgovarao na više poziva, iako mi se uvek javlja na prvu, krenula sam ka mestu gde voze kvad i u ono što sam videla nisam mogla da poverujem – dodaje ova žena koja ne prestaje da plače.

Ipak, zadnjim atomima snage objašnjava da je na livadi nedaleko do blindiranog vozila raščupana u travi sedela kćerkica koja je plakala i vrištala, kako kaže, iz mozga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Seko

18.06.2023 22:32

Koja gluma , za Hollywood !!