SRAMOTA DANASA! Skandalozan tekst o Novaku Đokoviću samo dva dana nakon što je pobedio na Roland Garosu! (FOTO)

Autor:

Vesti

14.06.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole nema timski duh, jer ne šeta na protestima.

SRAMOTA DANASA! Skandalozan tekst o Novaku Đokoviću samo dva dana nakon što je pobedio na Roland  Garosu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Samo dva dana nakon trijumfa Novaka Đokovića na Roland Garosu i osvajanju rekordne 23. titule, osvanuo je sraman tekst u listu Danas koji potpisuje kolumnista Dejan Hristov.

U njemu je izostala čestitka najvećem teniseru na svetu, ali nisu uvrede i optužbe. Nole je fah-idiot, nema timski duh, a najveći greh mu je, naravno - što ne šeta na protestima!

Foto: nemzetisport.hu/printscreen

Sraman tekst o Novaku Đokoviću

- Meni su, recimo, mnogo veći sportisti od njega svi oni ljudi koji iz nedelje u nedelju maratonski šetaju ulicama Beograda, jer se oni bore, iako imaju mnogo toga da izgube - piše u tekstu koji je pušten u listu Danas.

- Šta najveći teniser može da izgubi? Novi ugovor koji će mu partija omogućiti? Posao u nekoj državnoj firmi? Buduću političku karijeru, možda? Egzistenciju? Šta može najveći teniser sveta da izgubi ako malo prošeta sa svojim narodom - sramna su pitanja koja su postavljena u ovom listu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (55)

Loading
Nikola

14.06.2023 10:11

Pametan čovek što bi sa šljamom iz opozicije šetao i blamirao i svoj uspeh i ime i državu Srbiju ?

Nina

14.06.2023 10:13

Danas novine nisu prvi put oblatile nekog našeg sportistu i čoveka koji je u tolikoj meri osvetleo obraz Srbiji i prikazao da ima toliko srce i borbu za sve što radi.Ove novine treba da se zapale a ne da se čitaju i da ih neko uopšte i štampa

Dr

14.06.2023 10:14

Morao je Novaka da uvuče u svoj mulj. Jadno i bedno.

Marko

14.06.2023 10:15

Gade mi se i novinari Danasa i Novine i sve što ima veze sa njima običan šljam koji je uvek prikazao sve najgore što je mogao.Samo nek idu s opozicijom i za bolje i nisu