OVAKO JE REAGOVALA MINISTARKA GRUJIČIĆ NA JEZIV POTEZ NAČELNIKA NEUROPSIHIJATRIJE! Pozirao sa oružjem, pa se HVALIO na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Vesti

06.05.2023

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj istaknuti lekar se otvoreno divi mafiji, što je izazvalo oštru reakciju javnosti!

OVAKO JE REAGOVALA MINISTARKA GRUJIČIĆ NA JEZIV POTEZ NAČELNIKA NEUROPSIHIJATRIJE! Pozirao sa oružjem, pa se HVALIO na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: RINA/Facebook

Doktor Goran Tojaga, neuropsihijatar i načelnik psihijatrije u leskovačkoj bolnici, na društvenim mrežama pozira sa oružjem, ali i sa beretkom na kojoj je značka zloglasnih JSO.

Ovaj istaknuti lekar se otvoreno divi mafiji, a pratioce na društvenim mrežama redovno zasipa fotografjama sa oružjem!

Nakon šokantnog i nadasve bezobzirnog poteza Tojage, kontaktirali smo sa ministarkom zdravlja, Danicom Grujičić kako bismo došli do odgovora na pitanja da li je Ministarstvo bilo obavešteno o ponašanju ovog lekara, kao i da li će se nešto preduzeti po tom pitanju.

Ministarka je poručila da je zvala direktora, a na pitanje kakva se poruka tim fotografijama šalje, Grujičić je odreagovala jednom rečju:

- Užas.

Podsetimo, nakon jezivih tragedija koje su zadesile našu zemlju, lekar na jednoj od fotografija pozira nasmejan sa dva pištolja, a na glavi ima beretku sa amblemom JSO, zloglasne jedinice čiji je komandant Milorad Ulemek Legija osuđen za ubistvo premijera Zorana Đinđića! S obzirom na istoriju, slikanje sa tim amblemom sebi ne bi smelo da dozvoli ni dete, a kamoli čovek, i to visoko obrazovan, u srednjim godinama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Aja

06.05.2023 21:09

Strasno! Još strašnije sto je taj čovek neuropsihijatar. Još uvek radi?