JAKOV UŠIO I MILA! Otkrivena šok tajna novog predsednika Crne Gore: ZA KOZMETIČKE USLUGE DAO 15.000 EVRA ZA PET DANA!

Autor:

Vesti

06.04.2023

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jakov Milatović, novi predsednik Crne Gore, dao je čak 15.000 evra za kozmetičke usluge. Novac je otišao na dve adrese- u dva salona, GP Contour i Medskin, svakom po 7.500 evra, a građani Crne Gore već negoduju po mrežama zbog arčenja državnih para i nepotizma!

JAKOV UŠIO I MILA! Otkrivena šok tajna novog predsednika Crne Gore: ZA KOZMETIČKE USLUGE DAO 15.000 EVRA ZA PET DANA!

Foto: Tanjug/AP

Jakov Milatović je, u vreme dok je bio na funkciji ministra ekonomskog razvoja, isplatio po 7.500 evra na račune dva kozmetička salona - GP Contour i Medskin.

Foto: Printskrin: Youtube/IRF CG

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović

Analitičke kartice Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma, kako prenose crnogorski mediji, za period od 9. do 14. oktobra 2022, poseduju stavke utroška 15.000 evra za pomenuta dva salona.

Međutim, možda najzanimljivije je to što je vlasnica salona Medskin Jelena Božović, sestra Jasne Vujović, koja je generalna direktorka Direktorata za unutrašnje tržište i konkurenciju.

Kada je otkriven izveštaj sa analitičkih kartica ministarstva, građani Crne Gore počeli da negoduju po društvenim mrežama. Milatoviću se zameralo rasipništvo, ali i davanje novca porodicama ljudi iz vlasti!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marija

12.06.2023 19:36

Veze nemate, lupate, to je novac isplaćen kao subvencije. Debili od novinara.