Stefan Krkobabić: Republika Srpska je neupitna realnost i garancija demokratskog, političkog, kulturnog i ekonomskog prosperiteta srpskog naroda u BiH!

Autor:

Vesti

09.01.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Krkobabić, predsednik PUPS-a, poručio je da je Republici Srpskoj mesto u dejtonski ustrojenoj Bosni i Hercegovini.

Stefan Krkobabić: Republika Srpska je neupitna realnost i garancija demokratskog, političkog, kulturnog i ekonomskog prosperiteta srpskog naroda u BiH!

Foto: PUPS - Solidarnost i pravda

Povodom Dana Republike Srpske, predsednik Poslaničke grupe Partije ujedinjenih, penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i pravda Stefan Krkobabić, izjavio je da: je Republika Srpska neupitna realnost i garancija demokratskog, političkog, kulturnog i ekonomskog prosperiteta srpskog naroda u BiH!

On je poručio da je Republika Srpska nastala kao, slobodni i demokratski izraz volje Srba u Bosni i Hercegovini, da je Dejtonskim sporazumom, međunarodno priznata, kao jedan od entiteta bez koga nema BiH.

- Republici Srpskoj je mesto u dejtonski ustrojenoj i za sve narode ravnopravnoj Bosni i Hercegovini, Bosni i Hercegovini je mesto u Otvorenom Balkanu, a svima nama zajedno u Evropskoj uniji. Nikad ne zaboravite prošlost, ali budite njeni gospodari, a ne sluge. Nastavite da stremite ka blistavoj budućnosti, jer je zaslužujete - zaključio je Stefan Krkobabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading