Marinković: Najoštrije osuđujem napade hrvatskog časopisa na Vučića

Autor:

Vesti

30.09.2022

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovu naslovnu stranu smatram samo autoprojekcijom pošto je Vučić sve ono što oni nisu, poručio je.

Marinković: Najoštrije osuđujem napade hrvatskog časopisa na Vučića

Foto: printscreen/TVPink

Potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije Vladimir Marinković reagovao je na naslovnu stranu hrvatskog časopisa "Express".

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Najoštrije osuđujem napade hrvatskog časopisa 'Express' na predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i tvrdnje da se Hrvatska nalazi između tri mini fašizma ocenjujem kao nedopustive.

Predsednik Republike Srbije u hrvatskom magazinu predstavljen je kao fašista sa aluzijama na lik i delo Adolfa Hitlera, na naslovnoj strani, što je zaista sramno.

Zapitajmo se, u kakvom vremenu živimo, koliko smo uznapredovali kao nacije u kolektivnoj svesti kada je jednom čoveku zabranjeno da poseti mesto na kom su njegovi preci stradali i koliko će nam još vremena biti potrebno da istini pogledamo u oči i konačno krenemo tako svesni napred.

Ovu naslovnu stranu smatram samo autoprojekcijom pošto je Vučić sve ono što oni nisu, a bednom propagandom pokušavaju da zatrpaju sve ono što su isti takvi kao oni radili tokom Drugog svetskog rata pokušavajući da zatru jedan narod samo zato što su Srbi i što su pravoslavne vere. Glavna meta je Vučić zato što je i glavni opominjač koji nikada neće prestati da podseća na istinu koju ni on, ali ni naš narod neće zaboraviti niti oprostiti."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading