POLITIKANT: Bošku Obradoviću Vučić kriv za najveću svetsku inflaciju! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.03.2022

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostujući na prozapadnoj televiziji "Nova S", lider pokreta "Dveri" Boško Obradović okrivio je aktuelnu vlast za skok inflacije u Srbiji.

POLITIKANT: Bošku Obradoviću Vučić kriv za najveću svetsku inflaciju! (VIDEO)

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Obradović ili ne prati, ili namerno zaboravlja dešavanja na svetskom ekonomskom tržištu, zbog toga što njegovu tezu (Vučić je kriv za sve) opovrgavaju jednostavne činjenice.

Inflacija raste svuda u svetu, što su potvrdili i vodeći svetski mediji - "Njujork Tajms", "Fajnenšl Tajms" i "The Guardian".

Dovoljno je pogledati naslove ovih medija koji se ozbiljno bave ekonomijom i zaključiti da Srbija ne postoji u vakuumu, te da se i na nju moraju odraziti globalni monetarni trendovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Mima

03.03.2022 20:52

I ovi su izasli od negde, njih vidjamo na televiziji kada su izbori. A gde su ostalih dana, meseci. Nigde ih nema i nista ne preduzimaju.

Jovan Petrov

03.03.2022 21:02

Nije mi jasno zašto Obradović bar jednom u svom životu ne bude realan.

Odgovori 12 1
viktorija

03.03.2022 23:05

Boško Obradović krivi predsednika Vučića za sve i više ni ne razmišlja šta priča i i čemu. Nema potrebe kada je naučio jednu rečenicu.

Vaske

04.03.2022 07:24

Ko sve nece da vodi Srbiju!!!