DRONOVIMA, SONARIMA I PSIMA PRETRAŽUJU SVAKI PEDALJ SELA NESTALE DANKE! Žandarmerija, policija, GSS i veliki broj DOBROVOLJACA proveravaju SVAKU JAMU, KANAL I ŽBUN! (FOTO)

Autor:

Vesti

27.03.2024

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga se širi dalje ka naseljenom delu Banjskog Polja.

DRONOVIMA, SONARIMA I PSIMA PRETRAŽUJU SVAKI PEDALJ SELA NESTALE DANKE! Žandarmerija, policija, GSS i veliki broj DOBROVOLJACA proveravaju SVAKU JAMU, KANAL I ŽBUN! (FOTO)

Foto: FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr.TANJUG/ printscreen, Drustvene mreze

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz okoline Bora, odnosno Banjskog polja i dalje traje. Na terenu su policija, vatrogasci-spasioci, pripadnici Gorske službe spasavanja, pripadnici Žandarmerije sa psima-tragačima, rudari, lovci i brojni građani. U potrazi za devojčicom koristi se i helikopter i dronovi sa termovizijskim kamerama.

 

Tu su takođe i dronovi koji nadleću teren. 

Potraga se širi dalje ka naseljenom delu Banjskog Polja.

Kuća devojčice iz koje je nestala je malo iznad naselja, a deo oko kuće je već pretražen.

Dobrovoljci mogu da se uključe u potragu u koordinaciji sa policijom, rekao je ranije ministar Bratislav Gašić.

Foto: FOTO TANJUG/ printscreen

Bratislav Gašić 

 

Devojčica Danka Ilić, koja je nestala juče u 13.45 u borskom naselju Banjsko Polje, ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Foto: Republika, Društvene mreže, twitter, GoogleEarth

 

 

U trenutku nestanka imala je maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone, crne patike i kosu vezanu u rep.

U Srbiji je prvi put pokrenut sistem PRONAĐI ME! koji je namenjen za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka maloletnog lica.

MAJKA TRUDNA?

Podsetimo, roditelji nestale Danke Ilić (2) su dali izjavu u policiji, a otac devojčice, Miloš Ilić, je podvrgnut poligrafskom testiranju.

Otac i majka deteta proveli su nekoliko sati u policiji i dali iskaz u vezi sa nestankom svoje ćerke. Nakon iskaza, otac je bio podvrgnut poligrafskom testiranju, dok majka nije, zbog trudnoće, javlja Informer.

Otac je ispitivan o svim okolnostima nestanka deteta, onome što tačno zna o tome, kao i o odnosima sa suprugom Ivanom, majkom deteta. Policija trenutno upoređuje njihove izjave sa okolnostima nestanka devojčice, kao i sa njihovim životnim i porodičnim prilikama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading