MAJKA MALE DANKE TRUDNA! Ona nije bila na poligrafu, oca policija ISPITALA!

Autor:

Vesti

27.03.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela Srbija traži malu Danku.

MAJKA MALE DANKE TRUDNA! Ona nije bila na poligrafu, oca policija ISPITALA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Roditelji nestale Danke Ilić (2) su dali izjavu u policiji, a otac devojčice, Miloš Ilić, je podvrgnut poligrafskom testiranju.

Otac i majka deteta proveli su nekoliko sati u policiji i dali iskaz u vezi sa nestankom svoje ćerke. Nakon iskaza, otac je bio podvrgnut poligrafskom testiranju, dok majka nije, zbog trudnoće, javlja Informer.

Otac je ispitivan o svim okolnostima nestanka deteta, onome što tačno zna o tome, kao i o odnosima sa suprugom Ivanom, majkom deteta. Policija trenutno upoređuje njihove izjave sa okolnostima nestanka devojčice, kao i sa njihovim životnim i porodičnim prilikama.

Foto: MUP Srbije

Danka Ilić

Potraga za nestalom Dankom i dalje traje, a istraga nestanka ide u nekoliko pravaca. Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak u 13:45 u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Zbog njenog nestanka prvi put je aktiviran sistem "Pronađi me". Akcija potrage trajala je čitavu noć i i dalje se nastavlja, kako su naveli iz policije.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, koji je stigao u utorak kasno uveče u naselje Banjsko polje u Boru, rekao je jutros da dobrovoljci koji žele da se uključe u potragu to mogu da učine u koordinaciji sa policijom. Jutros je policija najavila da će pomoć u potrazi biti tražena ukoliko za njom bude bilo potrebe.

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić je za Tanjug rekao da je više od 350 ljudi učestvovalo u potrazi, istakavši težak teren prigradskog naselja.

 

Spasilac Gorske službe spasavanja (GSS) Danijel Aleksić je izjavio da su u potragu uključeni helikopteri, a da dronovi sa termovizijom pretražuju teren. Nakon toga će u potragu krenuti i spasilački tim, pretražujući svaki sektor koji do sada nije pretražen. GSS deluje u koordinaciji sa pripadnicima MUP-a, stavljajući na raspolaganje sve svoje resurse, uključujući dronove, pse tragače i ljudstvo, kako bi se pretražio što širi prostor.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading