PRETRAŽITE BUNARE! Meštani Banjskog sela apeluju: Stariji meštani znaju gde ih sve ima, puno ih je u blizini! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vesti

27.03.2024

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danke nema već 21 sat.

PRETRAŽITE BUNARE! Meštani Banjskog sela apeluju: Stariji meštani znaju gde ih sve ima, puno ih je u blizini! (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić i dalje je u toku, a iz sata u sat pojavljuju  se razne terorije, koje se vezuju za njen nestanak.

Ipak, prema rečima meštana Banjskog polja, posebnu pažnju treba obratiti na bunare, o kojih u tom kraju ima.

- Ne kažem da je upala u bunar, ali svi ljudi koji tu žive znaju da postoji opasnost od toga. Policija i svi koji su uključeni u potragu treba posebnu pažnju da obrate na bunare - glasio je jedan od komentara meštana na društvenoj mreži Fejsbuk.

Drugi pak tvrde da stariji ljudi, sigurno znaju da li postoji mogućnost da je nestala devojčica upala u bunar.

- Najstariji meštani sigurno znaju da li ima, i ako ima gde se nalaze bunari. Sa njima treba porazgovarati i uzeti u obzir sve mogućnosti - navodi jedan od meštana Banjskog polja.

 

 

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić, iz Bora, nestala je juče oko 13.45 u naselju Banjsko polje, od kada joj se gubi svaki trag. Danka ima smeđu kosu, braon oči, visoka je oko 85 centimetara i u trenutku nestanka je nosila ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. U potrazi su angažovani policija, vatrogasci i građani,kao i Žandarmerija i lovci.

Nakon njenog nestanka, prvi put je u Srbiji aktiviran sistem "Pronađi me" (Amber Alert), namenjen hitnom obaveštavanju javnosti u slučaju nestanka maloletnog lica.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading