"ISTRAGA UVEK KREĆE OD RODITELJA!" Oglasio se poznati kriminolog o slučaju NESTALE DANKE: Više je scenarija...

Autor:

Vesti

27.03.2024

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kriminolog je govorio o ovom slučaju.

"ISTRAGA UVEK KREĆE OD RODITELJA!" Oglasio se poznati kriminolog o slučaju NESTALE DANKE: Više je scenarija...

Foto: youtube/printsreen, Društvene mreže

Devojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je juče oko 13.45 u naselju Banjsko polje. Potraga za nestalim detetom i dalje je u toku.

Danka ima smeđu kosu, braon oči, visoka je oko 85 centimetara i u trenutku nestanka je nosila ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. U potrazi su angažovani policija, vatrogasci i građani, pri čemu ih otežavaju nepristupačan teren i kiša koja i dalje pada.

- Istraga uvek kreće od roditelja. Mi u kriminalistici imamo nekoliko potencijalnih scenarija. Jedan od njih vezan je za delovanje roditelja pre I posle nestanka deteta - rekao je Ratomir Antonovic kriminolog za B92.

Republika

Foto: Facebook, twitter

 

 

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, koji je stigao u utorak kasno uveče u naselje Banjsko polje u Boru, rekao je jutros da dobrovoljci koji žele da se uključe u potragu to mogu da učine u koordinaciji sa policijom. Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić je za Tanjug rekao da je više od 350 ljudi učestvovalo u potrazi, istakavši težak teren prigradskog naselja.

Spasilac Gorske službe spasavanja (GSS) Danijel Aleksić je izjavio da su u potragu uključeni helikopteri, a da dronovi sa termovizijom pretražuju teren. Nakon toga će u potragu krenuti i spasilački tim, pretražujući svaki sektor koji do sada nije pretražen. GSS deluje u koordinaciji sa pripadnicima MUP-a, stavljajući na raspolaganje sve svoje resurse, uključujući dronove, pse tragače i ljudstvo, kako bi se pretražio što širi prostor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading