IME ČOVEKA IZ SVILAJNCA NAJBIZARNIJE U SRBIJI! Kada su mu videli ličnu kartu, zabolele su ih oči!

Autor:

Vesti

09.09.2023

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ime jednog muškarca iz Svilajnca nasmejao je celu Srbiju.

IME ČOVEKA IZ SVILAJNCA NAJBIZARNIJE U SRBIJI! Kada su mu videli ličnu kartu, zabolele su ih oči!

Foto: Republika

U Srbiji postoje raznolika imena koja roditelji biraju za svoju decu. Neki prate savremene trendove, dok drugi ostaju verni tradiciji. Takođe, ponekad se mogu čuti i veoma neobična imena poput Tarzanke ili Jamezdina.

Ipak, jedan muškarac iz Svilajnca je privukao veliku pažnju zbog imena koje je dobio pri rođenju, ostavljajući sve bez teksta i komentara čim bi videli njegovu ličnu kartu koja je postala viralna na društvenim mrežama.

Na bivšem Twitteru, danas preimenovanom u X, pojavila se slika lične karte sredovečnog muškarca sa neobičnim imenom - Hidrogen. Da, dobro ste pročitali - Hidrogen. Njegov život nije bio lak, posebno u detinjstvu i tokom odrastanja, nositi teret tog jedinstvenog imena. Sigurno se suočavao sa mnogim pitanjima, ismejavanjem i čudnim pogledima, ali je definitivno bio jedinstven u meri koju niko drugi nije mogao dostići, prenosi Kurir.

Foto: PRINTSCREEN TWITTER

Lična karta

Komentari na društvenim mrežama su se nizali. Iako su neki osuđivali deljenje njegove lične karte, većina ljudi se inspirisala da šali na račun ovog neobičnog muškog imena.

Neki od komentara su bili: "Čovek je živa dezinfekcija", "Možda ga koristiš samo razblaženog", "Ne znamo da li bi ga stavio na ranu, ali možda na kosu", "Njegov brat je možda Aceton, a sestra Varikina. Očigledno je da je to porodična tradicija. Njihov otac je verovatno bio poznat kao 100% Alkohol i nije mogao napustiti kafanu", "Možda bi bilo dobro za izbeljivanje kose", "Nadimak mu je H2O2", "Zna kako da zapeni", "Verovatno ga ima i u periodnom sistemu elemenata, iako je zapravo jedinjenje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Mladen

10.09.2023 10:37

Hidrogen 3%.